美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mse999 發表於 15-9-6 21:12
有無jm訂左個neo derm beauty box 去左佢送個D reenex / dermes 療程?我想試.. 但怕hard sell

i dont have ...

一定sell...

我上次由24次..sell到6次..都走左..

BA 塊面黑到

little_fairy    發表於 15-9-9 02:10

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

springshop27 發表於 15-9-9 00:05
請問果酸換膚邊度買? Thx
我覺得做矽針都一樣之嘛

大宅

springshop27 發表於 15-9-9 00:01
千祈唔好喺D字頭再join脫毛,又冇咗永久保養。而家出面大把好選擇。比出面貴咁多唔怪得周圍都係廣告同打手 ...
我唔會再JOIN佢啦....怕左佢...係LA~我FD又係去另一間,又平佢勁多都唔會咁...佢都係第一次SELL佢,之後都無...
呢間野收咁貴,味用晒黎裝修同廣告~~整咁靚有咩用~D service咁差~~
之前佢見SELL唔到我...仲係咁PUSH我,叫我幫佢SELL我D FD LOR....真係痴痴地...

我只不過打左我其中2次經歷咋...要諗下...我每8個星期就要面對一次...堅煩...

想比人黑面寸你....去D記啦~~
想貼$$買難受...去D記啦~~~XD

希望其他JM見到唔好中伏....

大宅

springshop27 發表於 15-9-9 00:05
請問果酸換膚邊度買? Thx
我PM你丫~唔想幫人賣廣告~^^

大宅

good_pig 發表於 15-9-9 00:47
一定sell...

我上次由24次..sell到6次..都走左..

我最後都係取消左BOOKING
真好彩
不過今個月既BEAUTY BOX係BICELLE B5 CREAM貨裝
不錯!
Hi

大宅

回覆:訂neo derm beauty box 送療程

便宜莫貪
擺明昆你上去俾佢sell
除非你好得閒聽人sell 野啦
否則唔好浪費時間
一次facial 真係唔會有乜效果
何必辛苦自己!

首頁

尾頁