懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:本來想找connie+Ching,+不過好貴,上Facebo

原帖由 kamajenny 於 15-09-20 發表
本來想找connie Ching, 不過好貴,上Facebook 見到有間叫 J.A.c.k factory 好似幾好,但網上評價好少,想請 ...
我都有睇過呢2間 但Connie 貴左少少 成8千 好似搏唔過咁 之前我影左間 但唔係我style ...
之後搵 J.A.C.K 同佢講左我苦況 因為已經第二胎 仲有一個月就生 之前又窩左 應該無乜機會再影到 但佢地又full 晒 就算我請假都攝唔到生之前影 佢地最後就好間硬咁開夜車攝左個晚飯時段 (唔知爆唔爆得出黎呢 ) 咁幫我影 需然大家都眼訓 但都無hea 影完我好滿意 當然都要你自己鍾意同夾個style 你睇下夾唔夾到 我自己覺得好抵影 c6企係攝影師後面用手機影既一張相我已覺得好值回票價 仲未計其他相

最like係即時俾隻諜你有晒全部相 可以返屋企即睇 除左自己狀態欠佳唔係好交到戲外 其他100分 希望各JM book到又影到喇

洋房

引用:Quote:原帖由+kamajenny+於+15-09-21+發表T

原帖由 ash_yehyeh 於 15-09-21 發表
我有朋友影咗baby da Vinci,我都book咗
Baby 個間係好抵,啲相都幾靚

水晶宮

引用:Quote:原帖由+ash_yehyeh+於+15-09-21+發表

原帖由 Doriz903 於 15-09-22 發表
Baby 個間係好抵,啲相都幾靚
Baby d new born 幾好,又抵。

不過講真d maternity photos 都幾丑,我係見平先順便影埋咋,不過都係要book埋jack先放心。

大宅

引用:Quote:原帖由+kamajenny+於+15-09-20+發表

原帖由 SiuBok 於 15-09-22 發表
我都有睇過呢2間 但Connie 貴左少少 成8千 好似搏唔過咁 之前我影左間 但唔係我style ...
之後搵 J.A.C.K ...
有你咁既經驗,咁都安心d!

大宅

引用:Quote:原帖由+Doriz903+於+15-09-22+發表Ba

原帖由 ash_yehyeh 於 15-09-22 發表
Baby d new born 幾好,又抵。

不過講真d maternity photos 都幾丑,我係見平先順便影埋咋,不過都係要boo ...
有同感,大肚相係差點⋯

水晶宮

引用:Quote:原帖由+ash_yehyeh+於+15-09-22+發表

原帖由 kamajenny 於 15-09-22 發表
有同感,大肚相係差點⋯
都幾差,我當影family photo,因為佢studio 好似有extra family members都唔使加$

別墅

回覆:ash_yehyeh 的帖子

Jack full晒……無辦法……而家book 左baby za.....maternity 都係當親子相影

別墅

回覆:ash_yehyeh 的帖子

Baby 唔包衫……你幾時影……你會買衫影嗎?

大宅

引用:Jack+full晒……無辦法……而家book+左baby

原帖由 silentdd 於 15-10-01 發表
Jack full晒……無辦法……而家book 左baby za.....maternity 都係當親子相影
你book 今年影?明年一月都應該仲有位

洋房

回覆:kamajenny 的帖子

請問一下,new born baby 幾多日大影相會好啲?出街會唔會唔安全?同埋媽媽正坐月子,出街冇問題嗎?

大宅

引用:Baby+唔包衫……你幾時影……你會買衫影嗎

原帖由 silentdd 於 15-10-01 發表
Baby 唔包衫……你幾時影……你會買衫影嗎?
仲未book newborn , 仲有另一間考慮緊

大宅

引用:請問一下,new+born+baby+幾多日大影相會好

原帖由 kawai1220 於 15-10-01 發表
請問一下,new born baby 幾多日大影相會好啲?出街會唔會唔安全?同埋媽媽正坐月子,出街冇問題嗎?:quiet ...
可以找上門影架

別墅

引用:Quote:原帖由+silentdd+於+15-09-22+發表甘

原帖由 kamajenny 於 15-09-22 發表
我估可能係 baby da Vinci,你都可以睇下 Keith c,佢剛覆我rate card, 大肚同new born 相都係各3888,唔算 ...
Nb我都搵咗keith c影呀

大宅

引用:Quote:原帖由+kamajenny+於+15-09-22+發表

原帖由 Vifamama 於 15-10-02 發表
Nb我都搵咗keith c影呀
請問係唔係上門影呀?

大宅

引用:請問一下,new born baby 幾多日大影相會好

原帖由 kawai1220 於 15-10-01 發表
請問一下,new born baby 幾多日大影相會好啲?出街會唔會唔安全?同埋媽媽正坐月子,出街冇問題嗎?:quiet ...
我就唔buy完全唔出街既,都要去健康院或者兒科醫生掛?

別墅

引用:Quote:原帖由+Vifamama+於+15-10-02+發表Nb

原帖由 kamajenny 於 15-10-02 發表
請問係唔係上門影呀?
唔係呀,去佢新蒲崗個studio
14days 影

別墅

回覆:kamajenny 的帖子

我預產期一月,11月影呀

首頁

尾頁

跳至