自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:最憎d男人搭車扮訓覺,其實想抽水

我以前都預過。勁慘。

同你一樣。明明望到佢隻眼跳。

仲要勁多位唔坐(未有人坐既2人位),佢都要坐我隔離

勁痛苦經歷。

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我經歷過幾次。最後個2次,一有咩依旭。我即刻起身叫佢借借,even 剛剛上車坐落,下個站有排都未到。

我都會即走開。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆:carolgary 的帖子

想當年返學遇不少,扮瞓挨過嚟揩油,但係果時細,開頭係驚同縮,之後再遇到覺得嬲,會起踭撞下佢,不過都唔敢出聲。你好勇呀

近年好少坐巴士,好彩甚少踫到。

子爵府

正仆街

子爵府

試過,我直情拍醒佢話你整到我,你想點?

siu05    發表於 15-10-1 13:02

公爵府

細個唔敢出聲,而家我睬你都有味,我實大大聲喝佢,通常啲男人會話唔小心,唔好意思!
我會喝佢我理得你小唔小心丫,總之你唔好再掂到我呀,我唔好惹架!

通常啲男人會即刻收皮!

siu05    發表於 15-10-1 13:02

禁止訪問

大宅

大家jm都有禁的經歷,證明通街都有d衰男人,所以做女人一定要保護自己,有咩不妥要即刻出聲。我叫恤衫友訓好d,個聲亮太細,好似jm講聲音大聲d。等佢比人知佢想抽水。

男爵府

carolgary 發表於 15-9-30 19:43
我而家坐巴士返屋企,坐隔離個恤衫佬訓覺係禁姐d意挨落黎,我之前不為意的 ,但最後不多對路,我望住佢,見 ...

除左挨身挨世, 仲有d 阿叔扮拎褲袋既野, 有次我忍唔住鬧佢叫佢要巢就企o係身巢啦巢足幾個站都未巢到出黎.. 跟住個阿叔嚇到唔敢坐企o係到玩電話..

大宅

男爵府

LedTV 發表於 15-10-1 05:05
我以前都預過。勁慘。

同你一樣。明明望到佢隻眼跳。
真係成日遇到呢d 唔知係咪有心既人..
有次我用揹帶揹住b, 隔壁個人仍然不停釣魚想訓落我到.. 掂到我少事呀.. 唔想佢d 頭油掂到我個b 呀.. 跟住我好大聲同bb 講: 隔離個哥哥訓得咁鬼衰架.. 不如一野卜佢個頭卜醒佢丫.. 好唔好呀.. 跟住佢就冇再挨個頭埋黎..

siu05    發表於 15-10-1 13:03

男爵府

我都試過埃落人地到 但我真係訓左

珍珠宮

carolgary 發表於 15-9-30 19:43
我而家坐巴士返屋企,坐隔離個恤衫佬訓覺係禁姐d意挨落黎,我之前不為意的 ,但最後不多對路,我望住佢,見 ...
大把呢d人, 所以我一定坐外面位, 有咩事可以速逃!

大宅

回覆:Siuchoi 的帖子

呀!都係辦法

複式洋房

對呢啲衰人絕對要零容忍!

別墅

仲試過有個賤人勁快咁行過黎,跟住撞我,然後勁快走左去 成個心口比佢撞到應一應 但果時條路好多位,唔係逼到要撞開我先行到!賤人!

寶石宮

2024年龍年勳章

幸福可以好簡單

大宅

我都試過 我忍左忍就起身去前面坐 臨走 甩個手袋尾俾佢食 睇佢扮訓扮得咁開心

大宅

引用:仲試過有個賤人勁快咁行過黎,跟住撞我,然

原帖由 gazette821 於 15-10-01 發表
仲試過有個賤人勁快咁行過黎,跟住撞我,然後勁快走左去 成個心口比佢撞到應一應: ...
我都試過 好彩我朋友一早見到 扯開左我
有d變態佬真係日光日白都可以咁賤
所以我宜家一多人 隻手一定放胸前

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:我而家坐巴士返屋企,坐隔離個恤衫佬訓覺係

原帖由 carolgary 於 15-09-30 發表
我試過,扮瞓覺,哎落黎,超賤
呢d 賤男想聞女人香!

首頁

尾頁

跳至