婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

victoria_li 發表於 16-2-12 13:12
第一次照懷孕時醫生唔止照到胎仲見到有個3cm的猶,問我有冇痛?我話咩感覺都冇.現在6星期個瘤點算好?醫生話可 ...

同大家報喜一年前的擔心已經可以放下。。寶寶已經5個月大了!全人奶b 17磅

crystal媽咪    發表於 17-3-13 19:49

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

victoria_li 發表於 16-2-12 13:44
個醫生話唔重要無幫我驗

唔重要?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

victoria_li 發表於 17-3-8 13:42
同大家報喜一年前的擔心已經可以放下。。寶寶已經5個月大了!全人奶b 17磅

...

原來舊post, 恭喜哂

大宅

BB防敏心得分享勳章

我有左之後照超聲波先發現有個8cm既畸胎瘤,問過幾個醫生,因為瘤係好入,要開肚先切到,不過小產機會大,最後揀開刀生bb先切埋,35w肚痛入院,d醫生又話冇事,一路忍痛到38w開刀,生果時醫生話畸胎瘤已經破左,(都唔知係咪一早爆😒) 嚇死我,好彩冇事,bb 1歲啦
你都加油,晤好亂諗

大宅

回覆 twinkle_0504 的帖子

哇! 你同BB真係好好彩呀! 原來喺入邊破左~ 我有左時都有個瘤, 但太大醫生叫我13W做左。
真係一步一驚心..

首頁

尾頁

跳至