自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:豬龍b 的帖子

請問有冇勞蘇出讓?

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我以前帶我仔仔去,入去d店舖問有冇邊隻邊

原帖由 mlyuen 於 16-03-14 發表
我以前帶我仔仔去,入去d店舖問有冇邊隻邊隻貼紙,之後個店員拎左全套俾我~
唔知而家可唔可以咁做. ...
我都試過

係shop 到拎全套公仔

mlyuen    發表於 16-3-15 12:28

男爵府

引用:今期+ +

原帖由 hklamhk 於 16-03-14 發表
今期
你好勁呀,攞到咁多唔同款,我女多數攞Daisy Duck同公主

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都有儲 圖1是早幾天個職員俾的,其餘是平時儲開的

子爵府

kfc0528 發表於 16-3-14 20:56
小飛像同隻豬要係邊度羅

豬仔我記得在迷離莊園拎既小飛像就在城堡前個詢問處拎的

男爵府

回覆 kfc0528 的帖子

昨日我在迷離大宅攞到豬

大宅

畀面勳章

引用:我都有儲+圖1是早幾天個職員俾的,其餘是平

原帖由 JoanneYung 於 16-03-15 發表
犀利

用戶要求終止服務

回覆:hklamhk 的帖子

thx jm

用戶要求終止服務

回覆:kfc0528 的帖子

我仔囡拎貼紙佢地覺得係佢地任務

子爵府

kfc0528 發表於 16-3-15 12:57
我仔囡拎貼紙佢地覺得係佢地任務

開頭我女都怕問職員拎貼紙的,之後拎拎下就不怕了,現在一去迪士尼就和朋友仔一齊去拎,仲要鬥多 同朋友一齊儲係開心d架

侯爵府

畀面勳章

如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

引用:我都有儲 圖1是早幾天個職員俾的,其餘是平

原帖由 JoanneYung 於 16-03-15 發表
新年貼紙好靚呀

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

回覆 mlyuen 的帖子

而家d店舖及店員好衰,
就算主動開聲問攞, 都未必拎比俾你... 更何況會去拎全套俾客!!

好多時係話 : 吓... 我果D派晒, 你去問其他人啦!!!

thanks.

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

pchiu 發表於 16-3-15 14:58
回覆 mlyuen 的帖子
原來而家唔同左啦.....因我冇你們去得咁多,只係同仔仔去過2次咋,對上個次仲要已經係差唔多3年前了.....

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

引用:有無人有齊今期迪士尼貼紙?好似好靚咁,想

原帖由 豬龍b 於 16-03-14 發表
有無人有齊今期迪士尼貼紙?
好似好靚咁,想知道有乜款
昨天去拎左呢的, 吾知點解昨天迪士尼好多人

大宅

i have one daughter
媽媽一名

子爵府

畀面勳章

回覆:今期迪士尼貼紙

請問點先拎到?要去詢問處定舖頭入面拎呢?

子爵府

happyeveryday 發表於 16-3-15 21:46
請問點先拎到?要去詢問處定舖頭入面拎呢?

問穿制服的職員拎就有了

首頁

尾頁

跳至