使用意見

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+Ching2327+於+16-04-02+發表

原帖由 cindy618 於 16-04-02 發表
我又唔覺jm笑你,只係唔用app ,真係唔識放相啫
Agree,好耐以前無apps,我試過upload相去其他網站先,再post link,過程我覺得複雜,而家已經唔識點post

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

手機如果用browser唔用app的話會有D難,因為個屏幕細,理論上要好似用PC咁上browser再upload相去相簿,再由相簿upload相去帖,我冇iPhone,唔知咁樣是否可行,你可以試下,不過咁細個屏幕,真係睇到眼花。

幫你移過去使用意見果邊,睇下有冇IT哥哥或比較清楚呢方面嘅版主可以解答到你問題啦。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

rose-mag 發表於 16-4-2 06:44
手機如果用browser唔用app的話會有D難,因為個屏幕細,理論上要好似用PC咁上browser再upload相去相簿,再由 ...
Thanks!!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Ching2327 的帖子

請參考相冊使用教學
(包括上載圖片及添加圖片在帖子內)
http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=3935808

首頁

尾頁

跳至