自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

伯爵府

回覆 前世今生 的帖子

可唔可以暫時叫家人幫忙看細路,暫時做跟得老婆

水晶宮

BK Milk勳章

回覆:我仲可以點同老公講?長

咩都吾水講
警告佢
因住頭家散
咪怪我無情
咁大个人做咩都要負責
玩得起个遊戲
咪吾好後悔
叫佢好自為之
要走有女人既
你做咩都阻吾到
錢最實際

家家公主    發表於 16-4-4 15:22

瑪瑙宮

引用:近呢2,3個月,c6同公司知女同事傾得好埋,

原帖由 前世今生 於 16-04-04 發表
近呢2,3個月,c6同公司知女同事傾得好埋,我問c6,開頭佢話傾公事,ok咁我都知果排c6做野有啲事,我都算由 ...
咩係知女

水晶宮

BK Milk勳章

引用:回覆 前世今生 的帖子可唔可以暫時叫家人幫

原帖由 trendy007 於 16-04-04 發表
回覆 前世今生 的帖子

可唔可以暫時叫家人幫忙看細路,暫時做跟得老婆
無用架
回頭靠自己既
跟出跟入咪仲多大話
好既男人吾水管
要出軌你管都無用

水晶宮

好明顯

仲有 佢當你傻㗎?

公爵府

2024年龍年勳章

上司與下屬關係

水晶宮

BK Milk勳章

仲有吾好發癲
講一次警告佢
沉默係最好既武器
係要有第个既
發脾氣走得仲快
吾好返外家
益左个女人
照顧好小朋友
加多d家用儲起佢

侯爵府

我會搵日帶埋兩個小朋友上公司(找個藉口出街無帶鎖匙),等佢地知道佢地自己既位置,亦可睇下佢地的熟落及忙碌程度。

fawong    發表於 16-4-5 22:55

水晶宮

嘩!話冇野都冇人信啦!你開到口話唔鍾意都照出去,連囝囡都唔理換轉我一定冇彎轉,帶埋小朋友走

男爵府

最關心BB問題熱投勳章

好離譜
一定有野
不論男定女嗰個

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

肉體未出軌,但精神玩曖昧!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

水晶宮

引用:肉體未出軌,但精神一定出軌,明知老婆唔li

原帖由 meii939 於 16-04-04 發表
肉體未出軌,但精神一定出軌,明知老婆唔like 都要去,比著我,不會care 佢感受,做番佢唔like 嘅野,等佢 ...
Agree x 10000, 唔制止好易出事

珍珠宮

近呢2,3個月,c6同公司知女同事傾得好埋,我問c6,開頭佢話傾公事,ok咁我都知果排c6做野有啲事,我都算由 ...
你信唔信有男女純友誼?其實我信,所以你c6未必同人有野,佢份工係咪好忙,好需要同同事合作架?可能係工作戰友姐,不過我都明你會唔開心,但我覺得你唔好下下好怒氣甘質問佢,因男人覺得你已判佢罪甘,相反如你愛佢,就要明顯做d妻子先做到既野同自己加分,例如知佢累就同佢按下摩,問下佢公司有咩煩惱或趣事,過程中表現信任,煮d好野或煲個靚湯溫暖下佢,講d野令佢對家庭有憧憬,例如講下子女大左會點點點,慢慢拉佢翻黎!千其唔好衝動!

公爵府

小朋友幾大?外家有冇人湊小朋友?我最憎人同我講咩咁多年冇做野唔知番工點! 好明顯亂作頂住先,係我就揾工番,日日打扮到隻雀咁,你老公未出軌,個心都出左軌la, 好就識回頭番屋企,唔好就 點都要自強先

男爵府

最關心BB問題熱投勳章

引用:Quote:原帖由+前世今生+於+16-04-04+發表近

原帖由 ahpoo 於 16-04-04 發表
你信唔信有男女純友誼?其實我信,所以你c6未必同人有野,佢份工係咪好忙,好需要同同事合作架?可能係工作 ...
純友誼唔會個老婆警告過都當無聽過囉
真係遲早出事架咋
同埋純友誼邊會傾到咁離譜先
一家人去旅行都下下掛住個女同事

禁止訪問

禁止訪問

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我會老實同c6講,你現在的行為已經超越了我的底線。如果你要堅持呢種傷害我的行為,我會完全漠視你。唔會再理你,包括煮你飯,洗你衫。

spikenard    發表於 16-4-6 13:21
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

有冇野都好, 我接受唔到C6同女同事咁close

子爵府

點解咁多男人永遠都會話因為果個女同事工作上幫佢好多

首頁
12345...9

尾頁

跳至