親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由 Ceci2011 於 16-04-09 發表新

原帖由 joey211 於 16-04-09 發表
我搵唔到3人房
請問你訂咩房?
我訂咗凱撒,三人房,8月尾去

大宅

回覆:暑假台北!

我五月頭去

大宅

畀面勳章

Ceci2011 發表於 16-4-7 18:57
4日三夜,早去晚返,選乘香港航空,入住台北車站酒店,期待

請提議有咩岩十歲男孩玩~室內室外2手 ...
Baby Boss
誠品松菸店:陶瓷
桃園巧克力共和國

男爵府

hoihoima 發表於 16-4-9 23:41
Baby Boss
誠品松菸店:陶瓷
桃園巧克力共和國
多謝你提意
baby boss十歲岩玩嗎?巧克力共和國係邊?玩咩GA?

大宅

畀面勳章

Ceci2011 發表於 16-4-10 00:59
多謝你提意
baby boss十歲岩玩嗎?巧克力共和國係邊?玩咩GA?

Baby Boss 十歲男仔好啱玩呀,玩得好開心添!巧克力共和國在桃園,有微電影睇,好搞笑的,可以做巧克力DIY巧克力工廠導覽等等。室外的花園都好舒服,好適合小朋友跑來跑去。巧克力共和國不用包車,可以參考我近期的分享如下:

北—〉桃園巧克力共和國:北高鐵站乘坐高鐵去桃園站,約20分鐘,轉的士,約30分鐘。的士車資NTD500.

門票每位NTD200,小童減半。成人門票每張可以扣除DIY費用NTD100,小童的可以扣除NTD50. 不過,如果去巧克力共和國的餐廳吃套餐,成人門票就可以每張作NTD150扣除(DIY就再無優惠了)地下餐廳又好味又抵食,巧克力飲品好好飲!

大宅

畀面勳章

hoihoima 發表於 16-4-11 08:52
Baby Boss 十歲男仔好啱玩呀,玩得好開心添!巧克力共和國在桃園,有微電影睇,好搞笑的,可以做巧克力DIY ...

補充一點,我剛剛復活節時去巧克力共和國,館內極少人。我們早上11時左右到達,5點幾閉館先走。館內服務台幫我叫的士。玩咁耐因為我地好寫意悠閒咁玩,食DIY的製成品,食巧克力雪糕,都好開心。去桃園也可以去街做陶瓷。不過我唔係在街做陶瓷,我在誠品松菸店做。

首頁

尾頁

跳至