潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:snoopypy+發表於+16-4-12+13:04+係囉

原帖由 Goodiew 於 16-04-12 發表
熟客都唔夠分,無la la offer 俾walk in 客真好難理解。canton road sa話一年或許有一兩個mini C 放出嚟, ...
佢係100%港人,但唔係regular customer,佢呢幾年只係係香港買左lindy, 同 d twillies, 其他野多數係歐洲買。

大宅

回覆:我愛Corina 的帖子

羨慕呢

公爵府

引用:Quote:原帖由+snoopypy+於+16-04-12+發表請

原帖由 我愛Corina 於 16-04-12 發表
香港呀,咁方便真係要去碰下呀。我見你地咁surprise (我唔知c 咁難買),我訓醒即打比我表姐問佢 ...

公爵府

引用:Quote:原帖由+snoopypy+於+16-04-12+發表請

香港呀,咁方便真係要去碰下呀。我見你地咁surprise (我唔知c 咁難買),我訓醒即打比我表姐問佢 ...
多謝分享
你表姐個經歷可以用奇蹟嚟形容
記得無幾耐之前有bk jm出post話果間H連守門口嘅都串過人, 又有人分享朋友喺li間H買到Etain同黑金嘅C, 未計唔出post/唔係bk jm果d, 原來佢哋都有幾多C喎
最難得係個SA咁好人肯check吓有冇twilly同埋咁多客都冇人買到(要排隊即係好多客啦),
佢話個C擺咗喺櫃都冇人睇仲可以等埋個SA double check完返嚟都仲喺櫃到, 正常都被人秒殺咗啦
咁你話係咪好lucky嘞

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+我愛Corina+於+16-04-12+發表

原帖由 snoopypy 於 16-04-12 發表
多謝分享
你表姐個經歷可以用奇蹟嚟形容
記得無幾耐之前有bk jm出post話果間H連 ...
所以佢被offer果一刻,佢都仲考慮,佢無諗過咁難買,如你所講要排30分鐘,即係人多都無被發現

真係無知問,c真係咁難買?我住外國,咁多年黎係shop見過兩次,但從未見過b and k ..

禁止訪問

公爵府

引用:Quote:原帖由+snoopypy+於+16-04-12+發表多

所以佢被offer果一刻,佢都仲考慮,佢無諗過咁難買,如你所講要排30分鐘,即係人多都無被發現

...
淨係講bk, 喺過去咁多年, 你見到嘅分享係B, K定係C多, 咁你咪知C有幾難買囉

公爵府

引用:Quote:我愛Corina+發表於+16-4-12+19:01+所

Canton road 同其他shop唔同,因為主力serve 遊客,所以大部分袋要放上架,當然就算唔係遊客,見到架上有( ...
佢話表姐有問下, 應該冇, 反而SA最後sell佢買C吖嘛

瑪瑙宮

引用:Quote:我愛Corina+發表於+16-4-12+19:01+所

Canton road 同其他shop唔同,因為主力serve 遊客,所以大部分袋要放上架,當然就算唔係遊客,見到架上有( ...
佢只知b 同k 好難買,佢唔太理解hk spending 個rules, 加上佢另有親戚(一對couple)一連walkin 買兩個k (不過為係paris同 manchester買),佢覺得問下無壞

子爵府

引用:Quote:原帖由+Goodiew+於+16-04-12+發表Can

佢只知b 同k 好難買,佢唔太理解hk spending 個rules, 加上佢另有親戚(一對couple)一連walkin 買兩個k ( ...
不過講真,Constance glacier 呢個色真係有offer都吾啱我。我都係要reseller買,因為我要揀size揀顏色

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由+我愛Corina+於+16-04-12+發表

原帖由 snoopypy 於 16-04-12 發表
淨係講bk, 喺過去咁多年, 你見到嘅分享係B, K定係C多, 咁你咪知C有幾難買囉

...
其實我唔係fan of h(無錢做佢fan),係間唔中黎睇下,無太探究

snoopypy    發表於 16-4-12 20:43

男爵府

多謝詳細分享
不過話時話、我覺得C雖然係難、但又好似唔係d人講到咁難買、在BK已見好多人買到、我朋友最近也有2次offer、一個係elan 一個係mini, 但顏色唔啱冇買

rudyjr    發表於 16-4-12 20:35

男爵府

我愛Corina 發表於 16-4-12 17:44
多謝分享!絕對相信你!質疑是奇蹟的才是奇蹟

snoopypy    發表於 16-4-12 20:45

公爵府

引用:多謝詳細分享不過話時話、我覺得C雖然係難

原帖由 julieee 於 16-04-12 發表
多謝詳細分享
不過話時話、我覺得C雖然係難、但又好似唔係d人講到咁難買、在BK已見好多人買到、我朋友最近 ...
可以分享幾多spending 後有offer嗎?

男爵府

Vivis 發表於 16-4-13 23:36
可以分享幾多spending 後有offer嗎?
咁我下次問下佢先

公爵府

引用:Quote:Vivis+發表於+16-4-13+23:36+可以分

原帖由 julieee 於 16-04-14 發表
咁我下次問下佢先
Thx

男爵府

牛年勳章

i also wanna know the spelling too for a C in local shop. thx thx

男爵府

牛年勳章

mini C is too small for me
i love C24
but if i have luck to bump into a mini C at H
i will get it for sure~~

男爵府

我問咗佢、佢話在大半年內買咗粗略估計16、7萬、我問佢買邊d嘢、佢話有金、有銀首飾、有衫、絲巾之類⋯⋯之後有個啡啡地色嘅elan offer比佢、佢冇要到、又過咗三個多月再有個mini、不過太淺色佢冇要、佢話想要個深色嘅mini Epsom 皮喎、所以仲等緊

首頁

尾頁

跳至