親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Mrs_Yiu 發表於 16-4-13 15:15
Sentosa - 海豚伴游, 請問是否很好玩? 值得給小朋友一試.但怕不夠時間.

因會在 聖淘沙 留三日兩夜, 預算玩 ...

剛剛復活節假期玩完,小朋友6、9歳非常開心、難忘(emoji)
海豚圈係adventure cove waterpark入面,所以包埋入場如果你去一定要安排時間玩埋水上樂園,超好玩呀⋯⋯

大宅

zerokaka 發表於 16-5-6 07:31
剛剛復活節假期玩完,小朋友6、9歳非常開心、難忘(emoji)
海豚圈係adventure cove waterpark入面,所以包 ...
請問海豚在那裡BOOK? 要預早2,3個月BOOK嗎? 我8月初去

複式洋房

回覆 PP媽媽 的帖子

早book好d 一日得兩場 每場限5個人 klook買最平 我系天宇網上買 買完發現唔系最平

PP媽媽    發表於 16-5-8 00:53

複式洋房

Babech 發表於 16-4-25 19:05
差唔多一個鐘,一個家庭一個trainer, 佢會教我哋點樣同海䐁玩,一個輪一個,個個有份,之後有專人幫我們影 ...
有無人知道d相貴唔貴?一張幾錢度?

禁止訪問

子爵府

Babech 發表於 16-4-25 19:05
差唔多一個鐘,一個家庭一個trainer, 佢會教我哋點樣同海䐁玩,一個輪一個,個個有份,之後有專人幫我們影 ...

how much?

複式洋房

回覆 ALARMCLOCK 的帖子

我知道有人系要即日等左半個鐘 如果天氣都唔好就順延一日 有無得退我就唔知你經邊度book啊?

大宅

引用:Quote:Babech+發表於+16-4-25+19:05+差唔多

原帖由 boandfei 於 16-05-07 發表
有無人知道d相貴唔貴?一張幾錢度?
Easter去過,3大人+4小朋友買左個package SG250包送哂影嘅相soft copy (DVD) + 2 Acrylic frame (8R). 相唔平,但你會忍不住買,因為影得好同好開心

我只入園玩dolphin program, 網上預約付錢,入園出示printed confirmation就入得,記住如好似我咁齋入去玩dolphin program 就無謂叫埋爸爸/親友入場,因為dolphin island 係唔俾影相,親友係唔會幫到落水嘅小朋友及大人影相,亦唔會見到入面情況(好隱蔽),只可以幫襯大會攝影師買相(聽家人講,沖繩dolphin adventure係可以喺對面狂幫玩嘅人影相,呢點同新加坡好唔同);

入園後,喺dolphin island亦有個閘口,所有會參與同海豚玩嘅大小朋友獲分配locker放低所以物品才能入dolphin island,但你可以帶啲毛巾泳衣及用膠袋裝住。不少人會換埋泳衣入去,而我一家就入閘後先換,入面有2個廁所,類似香港嘅殘廁,可以喺入面換埋泳衣,換好後再喺隔離個area聽coach briefing. 果度有大毛巾及有啲bench俾你放自己物品,然後著埋大會提供嘅潛水衣落水玩,大約玩左半小時就上水,再用大毛巾抹乾身及換回便服入一個揀相室用電腦揀相,然後出返閘取回locker 物品,喺一入園果度間souvenir shop等取相及付款就走得。

別墅

boandfei 發表於 16-5-7 01:35
回覆 PP媽媽 的帖子

早book好d 一日得兩場 每場限5個人 klook買最平 我系天宇網上買 買完發現唔系最平 ...

請問係klook買左票後, 點樣book時間呀? thx

大宅

Rice779 發表於 16-5-9 01:04
Easter去過,3大人+4小朋友買左個package SG250包送哂影嘅相soft copy (DVD) + 2 Acrylic frame (8R). 相唔 ...
請問在那裡可找到package? 我在網頁內找不到, 謝謝

大宅

回覆:chanwong 的帖子

相片package 係揀相先買

大宅

Rice779 發表於 16-5-9 17:06
相片package 係揀相先買
唔該晒~

複式洋房

回覆 Rice779 的帖子

唔該嗮你啊 好清楚!!

複式洋房

回覆 Katehokei 的帖子

我系天宇買既 系網上比完錢再send email講你想要既時間 天宇問過海豚個邊有位就出official invoice

男爵府

回覆 boandfei 的帖子

Hi, 請問你可否比個contact 我呀?唔該曬!

大宅

引用:Quote:原帖由 boandfei 於 16-05-07 發表有

原帖由 Rice779 於 16-05-09 發表
Easter去過,3大人+4小朋友買左個package SG250包送哂影嘅相soft copy (DVD) + 2 Acrylic frame (8R). 相唔 ...
邊個網址可以預訂海豚伴游?

別墅

boandfei 發表於 16-5-10 00:13
回覆 Katehokei 的帖子

我系天宇買既 系網上比完錢再send email講你想要既時間 天宇問過海豚個邊有位就出o ...

請問天宇網上買, 可否比個網址比我或pm我, thx!

複式洋房

天宇官網-選擇景點-選擇你想要既海豚plan

大宅

我睇過d dolphin programme 都好貴喎,我地3個大人兩個細路,成二三千蚊

首頁

尾頁

跳至