親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:大家好!剛剛仲想開post+睇下有沒有JM+6月

原帖由 星星國媽媽 於 16-04-25 發表
大家好!
剛剛仲想開post 睇下有沒有JM
6月去大阪!
你幾號出發呀?
我7/6,住vista granda

大宅

引用:Quote:原帖由+星星國媽媽+於+16-04-25+發表

原帖由 sandrafan 於 16-04-25 發表
你幾號出發呀?
我7/6,住vista granda
我1號。
你里間我之前都有search,好方便。

大宅

回覆:六月大板

我剛住左難波地鐵上邊南海瑞士,超級方便!

大宅

引用:我剛住左難波地鐵上邊南海瑞士,超級方便!

原帖由 Mickeyng926 於 16-04-25 發表
我剛住左難波地鐵上邊南海瑞士,超級方便!
呢間我看好多comment 都讚!

但對我有小小貴。

大宅

大阪好玩呀,五歲仔玩得好開心呀,平日的環球影城無想像中咁多人!對小孩黎講只係京都的景點較悶

大宅

引用:大阪好玩呀,五歲仔玩得好開心呀,平日的環

原帖由 Mchacha 於 16-04-25 發表
大阪好玩呀,五歲仔玩得好開心呀,平日的環球影城無想像中咁多人!對小孩黎講只係京都的景點較悶

...
我原本安排去京都兩天,之前search 下京都較多寺和欣賞風景為主。(可能我錯)請指教。

最後安排一天去京都,嵐山小火車,之後週圍行下算。

大宅

引用:大阪好玩呀,五歲仔玩得好開心呀,平日的環

原帖由 Mchacha 於 16-04-25 發表

...
我細仔6歲,都希望他開心。
我有安排去:
Legoland,海遊館,環球片場。

你仔仔較喜歡哪𥚃?

大宅

引用:Quote:原帖由+Mchacha+於+16-04-25+發表大

我原本安排去京都兩天,之前search 下京都較多寺和欣賞風景為主。(可能我錯)請指教。

最後安排一天去京 ...
京都我只有一天,早上上清水寺行下,下午一點三在蟹道樂午餐,下午四點坐嵐山小火車。
但仔不喜歡,說沒有野玩

如果行兩日佢應該會鬼哂咁嘈

大宅

引用:Quote:原帖由+Mchacha+於+16-04-25+發表大

我細仔6歲,都希望他開心。
我有安排去:
Legoland,海遊館,環球片場。
我沒有去海遊館、legoland!
我去了白濱的adventure world 和環球影城,仔說兩處都開心,但USJ 當然刺激d開心d ! 題外話Harry Potter真係好值得睇,但要122cm

大宅

引用:Quote:原帖由+星星國媽媽+於+16-04-25+發表

原帖由 Mchacha 於 16-04-26 發表
京都我只有一天,早上上清水寺行下,下午一點三在蟹道樂午餐,下午四點坐嵐山小火車。
但仔不喜歡,說沒有 ...
和我安排行程一樣。
我希望我一到埗快快去JR office 買到嵐山車票,咁就預到時間。
我估仔......真係唔多想行。所以我沒有打算去:金國寺和其它寺,我拖住倆件,好難想像拖倆件上百幾級樓梯。費時去到日本,街上罵仔。

請教:
我也booked 了京都,蟹道樂。我看在車站附近,是否容易找?
朋友說:道頓堀果間,已經唔好味。
Thx thx

大宅

我沒有去海遊館、legoland!
我去了白濱的adventure world 和環球影城,仔說兩處都開心,但USJ 當然刺激d開 ...
我又係呀!
我在第三天去Adventure World.你有在綱上book 定餵動物嗎?
大家有小朋友,都去差唔多地方。

我買了USJ 門票和express.因大仔喜歡。

唔好意思,我咁多問題。
謝謝你先。

大宅

問多句,白浜你往哪一間。
我booked 了三樂庒,頂樓。

大宅

回覆:星星國媽媽 的帖子

Hello,我都係6月大阪+白濱!打第Day2至4到白濱玩。
想問你在那裡買環球影城的express 呀?
謝謝

url=http://www.youngnutrition.net][/url

大宅

引用:Hello,我都係6月大阪+白濱!打第Day2至4到

原帖由 豬大媽 於 16-04-26 發表
Hello,我都係6月大阪+白濱!打第Day2至4到白濱玩。
想問你在那裡買環球影城的express 呀?
謝謝
你好呀!
我在官綱買。

大宅

引用:問多句,白浜你往哪一間。我booked+了三樂

原帖由 星星國媽媽 於 16-04-26 發表
問多句,白浜你往哪一間。
我booked 了三樂庒,頂樓。
我也是三樂莊頂層九樓,環境舒服,晚餐味道及服務也好

我沒有網上買aw的票,但開門不久入場也能買得到啊

大宅

我哋一家四口會喺6月尾去大阪, 只係book咗大阪民宿, 未諗行程!
依家心思思落白浜adventure world, 但起碼要預2日, 唔知點安排好!

大宅

引用:Quote:原帖由+星星國媽媽+於+16-04-26+發表

我也是三樂莊頂層九樓,環境舒服,晚餐味道及服務也好

我沒有網上買aw的票,但開門不久入場也 ...
好開心呀!一樣。

大宅

引用:我哋一家四口會喺6月尾去大阪,+只係book咗

原帖由 KiKo1010 於 16-04-26 發表
我哋一家四口會喺6月尾去大阪, 只係book咗大阪民宿, 未諗行程!
依家心思思落白浜adventure world, 但起碼 ...
你看看白浜有沒有你想去溫泉旅館先。
如果有心儀,就去啦。
我爬文真的要預兩天。

大宅

回覆 sandrafan 的帖子

me 2, 我會在那裡住幾日呀! 到時可能會相遇到!

大宅

引用:我哋一家四口會喺6月尾去大阪,+只係book咗

原帖由 KiKo1010 於 16-04-26 發表
依家心思思落白浜adventure world, 但起碼 ...
因為來回白濱的路程很遠,所以最好逗留一晚啦!白濱沙灘很美,6月應該可以玩水了,晚上又可以放煙花!

首頁

尾頁

跳至