夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:一個無賴有心令自己生氣

可能小朋友扭計想玩耐d爸爸唔忍心拒絕呢,你就當係父子既親子時間囉,放鬆放鬆

大宅

件無賴做什麼都不會令我稱心滿意

水晶宮

回覆 Ayumimi33 的帖子

咁其實你會唔會係為嬲而嬲???

oscar0305    發表於 16-5-26 12:00

子爵府

回覆樓主:

情緒咁易激動你要控制下自己

複式洋房

引用:件無賴做什麼都不會令我稱心滿意

原帖由 Ayumimi33 於 16-05-25 發表
件無賴做什麼都不會令我稱心滿意
對人不對事

大宅

引用:果條殘精已經吾叫做c6,八點比佢带個仔落公

原帖由 Ayumimi33 於 16-05-23 發表
果條殘精已經吾叫做c6,八點比佢带個仔落公園玩,出門前千叮萬祝九點半前好返黎。九點半開始打電話一直長嚮 ...
睇你咁叫佢已經唔關聽唔聽電話或遲返嘅事,是否應去處理吓/傾吓兩人關係的問題呢?

珍珠宮

759 發表於 16-5-24 04:09
遲半個鐘之嘛,就癲到嚇親個仔,兩父子落街玩到唔知時間好平常,好好檢討同管理自己情緒啦,開開心心玩完返 ...
我都係咁諗......
除非樓主老公係有過前科, 比樓主睇到佢帶仔去玩係完全唔理個仔, 由得佢自己玩, 自己坐埋一邊玩手機, 如果係咁, 我直頭唔會比佢帶去街!

我明白樓主會擔心, 但有時候都要放手, 我好放心我老公帶囡去街, 佢地2父女成日出街就唔聽電話架啦, 不過我知老公勁緊張個女, 所以好放心~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

下次一齊先去

大宅

畀面勳章

Ayumimi33 發表於 16-5-23 22:45
果條殘精已經吾叫做c6,八點比佢带個仔落公園玩,出門前千叮萬祝九點半前好返黎。九點半開始打電話一直長嚮 ...
落公園玩耐左少少, 你咁擔心, 點解你唔九點半落公園搵佢地? 你一開門就咁既態度, 係會嚇親個小朋友, 可能係個小朋友想玩耐D呢...你係咪應該好好控制一下自己既情緒會好D? 放鬆少少啦, 唔好對人不對事

大宅

引用:Quote:759 發表於 16-5-24 04:09 遲半個鐘

原帖由 小寶貝兒 於 16-05-25 發表
我都係咁諗......
除非樓主老公係有過前科, 比樓主睇到佢帶仔去玩係完全唔理個仔, 由得佢自己玩, 自己坐埋 ...
佢有前科到已經吾可信,危害我個仔的危險人物。落公園玩吾緊要起碼要比我知道系邊,返緊來未,但佢cut線!令我胡思亂想。如果佢叫緊雞cut我線都無甘嬲,理得佢!彈開一邊!我只緊張在意自己個仔!

大宅

引用:Quote:Ayumimi33 發表於 16-5-23 22:45 果

原帖由 oscar0305 於 16-05-26 發表
落公園玩耐左少少, 你咁擔心, 點解你唔九點半落公園搵佢地? 你一開門就咁既態度, 係會嚇親個小朋友, 可能 ...
我九點半已經打電話了,打左十幾個都吾聽仲cut埋我線,最憎人cut我線。你話燥吾燥

大宅

我真可能要好好控制自己,以後吾再系個仔面前發顛。小朋友好敏感,會感受到。我都好耐久我只想小朋友開心,有邊個媽媽吾想個仔開心

別墅

引用:Quote:原帖由 759 於 16-05-24 發表遲半個

原帖由 Ayumimi33 於 16-05-24 發表
佢平時果d粗心大意吾到我放鬆。放吾放心系要看交託一個咩人手上。親生爸爸無害仔之心,粗心大意一样會出事 ...
你信佢唔過,咁點解唔一家三口一齊落街?

複式洋房

你鬧老公都鬧得幾狠吓喎! 一家人如果用咁嘅態度去相處, 幾時先到老! 可能你老公係超級粗心大意, 令你咁信唔過佢, 如果係咁, 你應該唔好俾呢D情形發生, 你吓吓咁大反應, 個仔都會怕咗你! 好好控制自己的情緒啦! 小朋友唔會鍾意這種家庭氣氛

大宅

引用:你鬧老公都鬧得幾狠吓喎! 一家人如果用咁

原帖由 Feich 於 16-05-26 發表
你鬧老公都鬧得幾狠吓喎! 一家人如果用咁嘅態度去相處, 幾時先到老! 可能你老公係超級粗心大意, 令你咁信 ...
都系架,成曰鬧到佢死狗甘!佢之前做得衰野多,知衰。但我已經冇信心,計劃緊離婚

子爵府

過分緊張,大家都唔開心,冷靜後,嘗試找方法解決

男爵府

唔似人阿爸,似路人

大宅

引用:唔似人阿爸,似路人

原帖由 子皓媽媽 於 16-05-26 發表
唔似人阿爸,似路人
佢亦無資格做人爸爸,無为我,無为家庭有貢獻。由頭尾都無出過力。還出手打過我

大宅

回覆樓主:

你講到咁唔信任佢,又話佢危害你個仔,點解你仲可以畀佢兩仔爺獨處 兩公婆幾討厭對方都好,唔應該係小朋友面前發洩出黎,小朋友見到父母成日嘈交,對佢地情緒都會有影響

大宅

講到個老公會危害個仔,實在諗唔到點解你仲會俾佢帶個仔落樓玩

首頁

尾頁

跳至