婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:99之交淡如水

使鬼理佢,采佢都有味。如果我99係咁,我實丙我老公,叫佢攪掂佢。

我同我99真係99之交淡如水,見面先傾下計,咩都話好,咩都話知道,咩都係點頭,唔會講的令大家唔舒服既野。不過我99見到我對寶貝已經流哂口水,唔會理我

伯爵府

忍咩呀,片到佢上天花板啦

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

別墅

可以唔洗理99
一d都唔尊重你

別墅

BB防敏心得分享勳章

話我阿媽同仔女我實駁佢!
樓主吾好再理佢,免得激氣

珍珠宮

佢太過份啦,你已經忍太多,其實可以間中爆吓佢

大宅

回覆樓主:

忍唔係辦法架,有咁少見咁少啦
話晒比所謂人知佢啲衰野

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

唔好見,無謂自己谷氣

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

回覆 moonmoonbabies 的帖子

再見只會影響你情緒記住,佢只系一個路人甲,佢講的無需要上心,認真就錯了...

大宅

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主99把口真係

子爵府

畀面勳章

佢把口好陰毒, 聽完就算唔好擺上心, 如果唔係自己好辛苦....
唔好聽D廢人講廢話, 自己對小朋友好就得支持你
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

子爵府

回覆:Tingche 的帖子

我唔知佢真心定點....
我99懂算命,所以我果时好驚我個仔会盲
新婚後,無啦啦同我講c6同我係半世姻緣,佢個仔32歲会有另一段姻緣出現...
又有一次同我講:“就算我同佢個仔離婚,佢都依然當我新抱看待“
當時,我仲新婚,99講埋d咁既說話,我好嬲,心想呢個人講話唔理人感受,
不過都過去了,前塵舊事,得啖笑了!我而家少見佢,不再比佢影響到....
一個老人家,60 歲,独居可能仲開心....因為我已經唔識同佢相處,呢個亦係另一個借鏡

別墅

d99成日講野唔經大腦..所以唔洗當佢係一回事..我都係~好辛苦湊仔...佢覺得我成日湊得唔好..比說話我聽..最後一次前2日話到我喊..我即刻同自己講..唔需要尊重佢啦!由佢比阿嫂蝦都係活該!我自問唔惡..同對老人家好好..但佢說話一直累積到我要爆發..到依家我都無理過佢..所以加油喔!

子爵府

你99好過份嘛理佢

男爵府

2024年龍年勳章

睇文字都覺得你99講野刻薄, 同埋好神經質, 講野冇腦兼冇根據, 佢講既野你基本上可以完全唔信唔聽

遠離佢...樓主個病就會即刻冇事加油!

子爵府

真係識算命的, 把口絕不會咁臭, 你信佢??

Come on, 為母則強, 下次佢又扮算命上身, 你答佢, 我活在當下, 我冇興趣研究將來!!!

民房

核突怪 發表於 16-6-13 12:54
唔好理你99呢D屎坑口,佢個人一定係食(emoji)大,所以咁臭

別墅

moonmoonbabies 發表於 16-6-13 08:48
我唔期望99對我好,但就唔好講埋d說話令我再抑鬱,呢個99, 一年見2~3次已經足夠

...

比我永遠都唔見佢

大宅

moonmoonbabies 發表於 16-6-13 08:40
純分享!其實我好羨慕人地同99感情要好的新抱

話說我99係個好dominant的人,我就比較沉默的女仔

你好慘有個咁衰既99,但幸好你同c6感情好堅定,冇卑99拆散。好想跟你學習,請問你同c6係點面對卑99惡意中傷?你做左d咩令c6企你果邊?

子爵府

引用:Quote:moonmoonbabies 發表於 16-6-13 08:4

原帖由 bakingplus 於 16-06-19 發表
你好慘有個咁衰既99,但幸好你同c6感情好堅定,冇卑99拆散。好想跟你學習,請問你同c6係點面對卑99惡意中 ...
我c6拍拖時已好錫我,分居2年,我堅拒見面,就算99, c6上門找我,我都唔开門比佢地,當日99咁絕趕我出門,連我d物品書一件不漏咁要夜麻麻call van搬走,我都唔想同佢倾落去
結果我单独約c6出來倾,見佢一脸落寞,生意失敗甘樣,我好内疚,我知佢呢2年過得唔开心
當時,我已經出返來做野,於是用$9000月租租間唐楼,脱離99魔爪
我當時好真心同c6復合,佢要我同99道歉,我都做,只是希望C6开心返

首頁

尾頁

跳至