自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

同意

問責的話,
除了當日指揮問題, 我反而會問, 點解無人理迷理倉位置問題, 工廈用途問題.
成單野, 唔係消防處變成主角俾人話.
佢地上下都好辛苦.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一定要平安

男爵府

回覆樓主:

對,個個都要平平安安返家

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

對! 有D人無時無刻、滿腦子都係想叫人落台

男爵府

回覆:kvin 的帖子

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

講得好

公爵府

男爵府

回覆:譚玉瑛姐姐講得好好

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

kvin 發表於 16-6-24 00:25
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1241640932513284&id=829791993698182&substory_index ...

男爵府

果個問消防處長會唔會辭職嘅記者簡直白痴冇極限!而家打緊仗諗埋呢啲低能野?

乜野唔啱心水就淨係識叫『落台、落台』香港人就係呢副德性嗎?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

多D人聽入耳就好

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

係,願消防員 願所有人平安

水晶宮

woodpecker 發表於 16-6-24 08:45
對! 有D人無時無刻、滿腦子都係想叫人落台

fb 都好多呢啲訊息,頂唔順,skip 曬

男爵府

回覆樓主:

侯爵府

bk 好多以為自己成日喺廚房對住個火就係專家, 質疑消防員判斷

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

唔好再亂鬧人好嗎?? 靜靜地祝福, 默默地支持就好了~

子爵府

牛年勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至