自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:業主未得我同意私自上來!

你工人做乜隨便開門比人入黎

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 陪月勳章

係你工人問題姐

珍珠宮

LedTV 發表於 16-6-24 11:35
你工人做乜隨便開門比人入黎

agree!! 樓主工人大問題 d。你都唔知業主咩樣,點解佢敢開門?樓主有無喺 cam 見過業主 + 管理員入屋?有無同管理員 cfm 過?同開管理員傾開咪話你好唔鐘意。成件事好唔 make sense

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

你地未見過業主,又知入屋的係業主?你工人同管理員都有問題。

請勿打招呼~

翡翠宮

叫工人唔開門囉.
除非你份contract 有寫landlord / agent 可以有 inspection , 唔係的話只有你同意下先可以入屋.

男爵府

回覆樓主:

上黎做咩?
叫工人唔可以開,有咩叫管理員或業主打俾你

水晶宮

管雞仔,易過管麻鷹.
你吩咐工人唔開門就已經可以解決晒所有問題.

男爵府

樓主你工人好唔得,佢咩人都會開門嗎?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

2024年龍年勳章

叫工人唔好開門就得,39547你工人都開門俾人?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

水晶宮

hashtag影視迷勳章

係你工人問題,佢唔開門咪得

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

教工人唔好開門

問下管理員做乜帶多個人上黎?

翡翠宮

即係業主上黎做咩...........?

大宅

我睇番cam, 見到係管理員帶上嚟,之前果次業主上嚟係個管理員事後通知我的。事緣上幾個月廁所沖廁水泵壞了,agent 話業主搵師傅上嚟整,點知個業主同埋師傅一齊上嚟!仲要唔除鞋巡視成間屋,期間仲嘗試開電視睇!

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Cheryk 發表於 16-6-24 12:15
我睇番cam, 見到係管理員帶上嚟,之前果次業主上嚟係個管理員事後通知我的。事緣上幾個月廁所沖廁水泵壞了 ...

上黎整野就好難講,除非你地自己俾,如果唔係業主上黎望下好正常,如果唔係師傅隨時任開價
天朗氣清

公爵府

回覆:Cheryk 的帖子

業主上嚟嘅目的係咩?點解管理員會陪佢一齊上嚟?
如果你唔想嘅,叫工人唔開門就得啦!

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

即使你本人在家, 你絕對有權唔比業主入屋。

男爵府

回覆樓主:

你工人同業主都好有問題

亂咁開門,如果係壞人點算

首頁
12345...6

尾頁

跳至