自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

vivibabyvivi 發表於 16-7-16 09:42
其實香港人先係最唔要面同黑人憎
都係架!其實大6人係睇唔到呢種行為黑人憎(包括自己和別人),但香港人就只睇到別人黑人憎,睇唔到自己既黑人憎。

水晶宮

yuyueng 發表於 16-7-16 10:48
都係架!其實大6人係睇唔到呢種行為黑人憎(包括自己和別人),但香港人就只睇到別人黑人憎,睇唔到自己既 ...

我知好多媽媽fd係咁、join 過一次我怕要矇唔去了

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:回覆+cky2009+的帖子一換一我覺得ok,+7個就

原帖由 魔怪媽媽 於 16-07-15 發表
回覆 cky2009 的帖子

一換一我覺得ok, 7個就

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

一換一我覺得ok, 7個就

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

一換一ok,一換七,no way

用戶要求終止服務

大把啦

排小巴-----一人排, 最後變8 個, 1 人排隊8 人同行, 呼朋喚友快D 來,我排在XXX

排巴士-----同上, 再加甚麼我剛在來過, 我走去陰"頂"處, 離遠眼住= 繼續排緊

港鐵--------我係臨有車埋站時, 一野在中間落客處沖上來呀! 吹咩! 我無打係地尖, 我LEE D 叫醒

數之不盡, 好亂...亂槽槽

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Catcatlove 發表於 16-7-16 09:28
嘩而家仲有人生7個咁多

佢係幫埋朋友/親戚仔女排

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bkfans 發表於 16-7-16 09:39
場館應該定規則只可一換一啦
啲人真係無恥

同職員講職員都冇反應

珍珠宮

ccllmama 發表於 16-7-16 10:39
我都覺得1換3係最盡(生3個都正常)

係..自己仔女我接受,幫埋同行友人仔女排就好過份囉,比人鬧都面矇啦

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

可能主角就係呢度,大家都辛苦命,唔該睇到嘅,俾小朋友學習下,將心比已啦!
想認識多啲屯門友

珍珠宮

pigpigyy 發表於 16-7-16 09:38
一至兩個都OK, 但7個就

我地睇到目瞪口呆

首頁

尾頁

跳至