夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Danny3101 發表於 16-9-27 12:20
身為男士
我認為男人好色 和 衰 是主因
而第三者 知唔知 個男人 有家室 又是另一件事

同意,好似我朋友咁,佢有第三者,因為佢老婆唔比佢掂,係手,腳接觸都推開佢,完全當佢透明,每日只叫佢做家務,佢已覺得佢老婆已唔需要佢,後來搵到一個樣樣都好夾既女人,現在攪離婚中,我覺得我朋友有第三者真係情有可原,因佢已同老婆表達幾次佢老婆都話係咁架喇,冇得改.....因此有婚外情未必係男方錯哂既!

whoami?    發表於 16-10-6 11:00

大宅

回覆樓主:

其實係男人嘅問題

翡翠宮

世事何來會只係單一方面出問題
梗係方方都有責任架啦.

水晶宮

為佐得到自己想要嘅人或者物,就不惜一切

子爵府

tzelam2014 發表於 16-9-26 21:12
第三者係咩心態?點解可以唔計較個男人有家庭

男人問題:食得唔好浪費

伯爵府

女人出軌存僥倖心態,且絕大部份是伴侶出軌報復!

男人出軌是食免費餐心態,食左先,不想後果!!

過好,每一天!

男爵府

最後回覆 發表於 16-9-26 21:55
我覺得香港好多搵唔到另一半既剩女,搵唔到男人所以攪人老公

認同。

大宅

可能第三者唸住搶得到回來呢

男爵府

如果第三者已經有老公同小朋友呢?

大宅

回覆樓主:

我試過被騙,與老婆已分開,一年後知道時已感情深厚,我最後狠心分開

複式洋房

苦悶, 性慾, 金錢都會令不忠者出軌.

子爵府

畀面勳章

做過第三者,個男人識咗好耐了,算是好朋友,睇住佢結婚,仲專登走去恭喜佢,果陣我自己有男朋友。我之後同男友散咗,佢知道後約我出來,同我講同老婆結婚後好有問題,佢份新工比以前搵少一半錢,老婆嫌棄佢,走咗去勾佬,要同佢離婚。我開解佢,佢試過在我面前飲醉+自殺.....

之後佢就話喜歡我,要同我一齊,我無即刻應承佢,其實,我對佢係有好感的,但我怕佢未正式同老婆分開,我就好認真講我等你辦好分居離婚,你再來找我。佢話佢好認真,知道我多人追,怕我被其他人搶走,所以叫我一定要等佢。佢隔咗一段時間,大概半個月,再回來找我話已經同老婆講好咗分居,我好蠢,信咗佢,同佢開始咗。

佢開頭好認真,日日來公司接我放工,夜晚在我家一齊買餸煮飯,有時甚至在我家過夜....佢甚至介紹咗佢細妹同舊同事我識,又一齊gathering ,佢阿媽唔舒服又叫我去探佢,不過我無去,我話等你同老婆正式簽字離婚才見伯母,免得感覺好奇怪。佢見咗我爸爸同其他親戚,等全部親朋慼友都以爲我地是一對了。

之後開始發覺唔妥 ,禮拜日佢唔見人,甚至唔開電話,夜晚又成日話要早d回家燙衫,我有時夜晚專登打俾佢佢聼電話竟然只答好,係,拜拜!!我質問佢,佢話老婆返咗來,我問,你唔係話佢勾佬咩?你原諒佢?佢竟然答,無甘既事,果下我呆咗,嬲到爆炸,即係一直以來佢都是呃我....

之後精彩了,我要求佢交待清楚,佢話老婆十八嵗跟佢,又落過仔又剩,佢係唔可以飛咗自己個老婆,佢對我唔住,叫我搵過第個.....我發曬癲叫佢打俾老婆講清楚,佢話反面,仲笑我拍過甘多次拖仲唔知點同男人相處....佢掉低我走咗無再回過頭。第日我打俾佢老婆,佢老婆好鎮定話知道了,叫我唔好再纏住佢老公,明知個男人有老婆都中埋來,自己攞黎衰。之後個男人死口話我勾引佢,好彩,身邊朋友根本無人信,因爲佢唔係有錢靚仔,而且有人話佢一早對我起痰,係我太天真唔知道。

已經係十幾年前既事,我同佢散咗之後無再見過,我又好快嫁咗人了。上年 行行下街,在紅綠燈位見到有架車停低在我面前,車上有個人望住我,對眼紅曬在喊,我見到是佢,我唔明佢喊乜,是否賤人特別矯情?我當睇佢唔到,我無認錯人,因爲我認得架車的車牌!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

甄太太 發表於 16-9-30 10:46
做過第三者,個男人識咗好耐了,算是好朋友,睇住佢結婚,仲專登走去恭喜佢,果陣我自己有男朋友。我之後同 ...

好好戲喎佢

男爵府

回覆樓主:

做第三者一係貪錢,一係貪個男人錫!
賤男唔錫小三,唔通錫佢老婆咩~

公爵府

2024年龍年勳章

第三者贏在新鮮感

水晶宮

我識有個賤三,前前後後對最少有三個有家室嘅男人落迷藥,最爆嘅係佢本人已有TB另一半,正宗男又得女又得!
其實想點?想證明自己年過40依然好正?真係想叫佢收皮

水晶宮

甄太太 發表於 16-9-30 10:46
做過第三者,個男人識咗好耐了,算是好朋友,睇住佢結婚,仲專登走去恭喜佢,果陣我自己有男朋友。我之後同 ...

就咁睇條仔係賤架喇!
但你再撞返佢,佢完完全全無必要喺你面前扮喊丫!只怕佢真心感到心痛,而你地當年嘅情,當中佢都可能有苦衷先出此下策,但算啦,過曬去都無謂再追落去,一切隨風吧

子爵府

回覆:第三者心態?

乜心態又點?理得佢唧,佢外人黎,點解要自貶身價去理佢!
最衰最賤一定係自己老公囉!

大宅

回覆樓主:

麻鷹唔管,管雞仔,其實呢句好啱!
管好麻鷹最緊要。。。麻鷹無嘢,雞仔都發唔到圍!

子爵府

畀面勳章

豬仔嘜 發表於 16-10-6 03:23
就咁睇條仔係賤架喇!
但你再撞返佢,佢完完全全無必要喺你面前扮喊丫!只怕佢真心感到心痛,而你地當年嘅 ...
有什麽苦衷呢世也不要讓我知道,反正做衰人就做一世衰人把啦。要開始果個係佢,可以有什麽苦衷?有苦衷可以不開始吧?我不是木頭,我也有感覺的,我也付出過感情,不是話收就收,我也會痛苦的吧?有d人就是明明做了壞事,又要扮好人,目的只是讓自己良心好過些,而不是要讓被傷害的人好過些,不是他貪心+自私,也不會有這些事發生,沒有什麽值得原諒的!

首頁

尾頁

跳至