興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我買個間只肯送一張4gb card

原文章由 蛋糕妹 於 08-12-1 22:55 發表
大家好,我係新手~~
我剛買左機番黎,同大家報下料先^^
百老x$5180kit set,包腳架,吹塵果個野,兩張4G卡或一張8G卡,機袋,mon貼,抹布仔,讀卡器,電(唔係原裝),加$99換埋canon打印機,米奇杯。
**做分期12個月不用額外加錢** ...
星期五是無飯主婦日

別墅

原文章由 蛋糕妹 於 08-12-1 22:55 發表
大家好,我係新手~~
我剛買左機番黎,同大家報下料先^^
百老x$5180kit set,包腳架,吹塵果個野,兩張4G卡或一張8G卡,機袋,mon貼,抹布仔,讀卡器,電(唔係原裝),加$99換埋canon打印機,米奇杯。
**做分期12個月不用額外加錢** ...

我個間要加$40先有8G卡, 仲要冇抺布仔, 讀卡器:;pppp:
http://hk.myblog.yahoo.com/kolo_bobo

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 芒芝芝 於 08-12-3 01:25 PM 發表
我個間要加$40先有8G卡, 仲要冇抺布仔, 讀卡器:;pppp:

加40蚊有8g 都好好喇~ 450d係好機黎既~

大宅

我都覺同一間公司但分店唔同價錢和贈品都有分別,買機前幾日問$5180個sales可以減多$30(一張4G),幾日後再問同樣價錢已經送多張4G或送一張8G,我係九龍灣德福分店買的,大家可以去問下.

別墅

原文章由 蛋糕妹 於 08-12-5 17:14 發表
我都覺同一間公司但分店唔同價錢和贈品都有分別,買機前幾日問$5180個sales可以減多$30(一張4G),幾日後再問同樣價錢已經送多張4G或送一張8G,我係九龍灣德福分店買的,大家可以去問下. ...

我就係係呢間百記買, 佢要加錢先有8G~
我都知450D係好機, 不過見人地買有甘多野送, 唔係好忿氣
http://hk.myblog.yahoo.com/kolo_bobo

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

聽完呢個消息你可能重唔忿氣, 由12月5日起, 買450D 或者1000D 會送多一舊原廠電.

http://www.canon.com.hk/Download.aspx?pressrelease_id=10293&file_type=4

原文章由 芒芝芝 於 08-12-6 07:24 發表

我就係係呢間百記買, 佢要加錢先有8G~
我都知450D係好機, 不過見人地買有甘多野送, 唔係好忿氣

別墅

真係好氣忿呀!!點解唔早少少送呀!!

原文章由 clpapa 於 08-12-7 17:21 發表
聽完呢個消息你可能重唔忿氣, 由12月5日起, 買450D 或者1000D 會送多一舊原廠電.

http://www.canon.com.hk/Download.aspx?pressrelease_id=10293&file_type=4

大宅

原文章由 chloepapa 於 08-11-27 18:33 發表

我之前咪講左星際城市的shop, 450D KIT 賣緊四千九, 送4G 咭, SPARE 電, 保護貼LOL
(你有無去過睇睇 ? 如果睇左, 佢地都係 $5,900, PM 我, 我話你知邊間)

重有無分期呢??????

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原文章由 Nanaleung 於 08-12-10 12:07 發表

重有無分期呢??????

分期, 多數要d 大店才有
e.g. 百老匯, 豐澤....

大宅

原文章由 chloepapa 於 08-12-10 12:53 發表

別墅

新買咗部Canon Eos 450D, 但第一次叉電祗係叉咗4~5個鐘, 想問下咁會唔會有問題? 同埋之後要點補救呢?

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原文章由 kimmeiko 於 08-12-13 13:37 發表
新買咗部Canon Eos 450D, 但第一次叉電祗係叉咗4~5個鐘, 想問下咁會唔會有問題? 同埋之後要點補救呢?

無咩所謂, 下次用到七七八八時再charge耐d lol

別墅

原文章由 chloepapa 於 08-12-13 13:41 發表

無咩所謂, 下次用到七七八八時再charge耐d lol

唔該晒呀!

大宅

原文章由 chloepapa 於 08-12-10 12:53 發表

星期五晚係百老匯買左, KIT SET重買左支人像鏡頭, 一換上呢個鏡頭就影到前清後濛啦!

但係用番跟機鏡頭, 暫時未影到前清後濛呀!!

首頁

尾頁

跳至