自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

引用:以前職員態度好好,比人覺得佢地做得好開心

原帖由 janice1226 於 16-10-30 發表
以前職員態度好好,比人覺得佢地做得好開心。依家可能對得多強國客,公司又係咁cut人手,態度變麻麻。 有次 ...
我琴日問個職員鬼屋喺邊個位,佢木無表情話:你無拎地圖嫁咩?

我有拎,不過落雨擔住遮,放咗入背囊唔想摷返出嚟... 諗住問快D啫 ...

伯爵府

引用:認同職員態度差+個個黑口黑面+可能真係做得

原帖由 sabrina_cherry 於 16-10-30 發表
認同職員態度差 個個黑口黑面 可能真係做得辛苦啦 我前幾日去左 冇乜halloween氣氛 巡遊好hea 時間短 我年 ...
個staff幫我揸機

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

迪迪尼,仲要好貴,兼唔值

珍珠宮

畀面勳章

回覆:去咗迪迪尼哈佬喂,勁失望

咁大個
啱海洋公園多
迪士尼啱幾歲多

伯爵府

引用:咁大個啱海洋公園多迪士尼啱幾歲多 +

原帖由 tomatoMM 於 16-10-30 發表
咁大個
啱海洋公園多
迪士尼啱幾歲多
隻細膽鬼話唔敢

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

好在無去啫,本來都諗住去,但怕多人!

wcpcelia    發表於 16-10-30 17:42
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+tomatoMM+於+16-10-30+發表咁

原帖由 silly_shan 於 16-10-30 發表
隻細膽鬼話唔敢
迪士尼俾既係夢幻
唔可能恐怖

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

麟媽媽 發表於 16-10-30 12:36
OP 主題係SM?! 我仔有OP年票已經去左好幾次,今日反而去左Disney, 佢好多年冇去過。
...

我都。我都去左op幾年(親友公司包場)。我女今年自己同同學去。佢講得出d SM情節wor(仲話眼怨到佢同個職員講stop)。仲話一入場一人派個面罩,俾少我個女。我女問佢拎,個職員話:少左個套?第一次呢,唔駛驚姐姐俾你

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

哈佬喂兩個場target唔同,op激好多,disney係岩細路玩。

子爵府

開心吸收勳章

請問邊間係鬼屋呀?

伯爵府

引用:Quote:麟媽媽+發表於+16-10-30+12:36+OP+主

原帖由 Charlotte_mom 於 16-10-30 發表
我都。我都去左op幾年(親友公司包場)。我女今年自己同同學去。佢講得出d SM情節wor(仲話眼 ...
咁激?! 好彩我無去,如果唔係,阿女實好多嘢問,要一輪性教育

伯爵府

引用:Quote:原帖由+silly_shan+於+16-10-30+發表

原帖由 tomatoMM 於 16-10-30 發表
迪士尼俾既係夢幻
唔可能恐怖
我女咪就係想玩又唔敢玩,諗住揀過無咁驚嘅,點知完全係無料到...

王國長老

silly_shan 發表於 16-10-30 14:20
咁激?! 好彩我無去,如果唔係,阿女實好多嘢問,要一輪性教育

...

我女話16禁,可能某間屋入面勁d

伯爵府

引用:哈佬喂兩個場target唔同,op激好多,disney

原帖由 Charlotte_mom 於 16-10-30 發表
哈佬喂兩個場target唔同,op激好多,disney係岩細路玩。
11,2歲真係好鬼煩,話佢係小朋友又唔係,大人又唔係... 想玩(扮大個)又要驚

伯爵府

引用:請問邊間係鬼屋呀?

原帖由 msanubis 於 16-10-30 發表
請問邊間係鬼屋呀?
唔知乜鬼實驗室,之前排Elsa嗰度 ~

伯爵府

silly_shan 發表於 16-10-30 11:35
琴日帶埋我隻朱迪去迪士尼,一心玩哈佬喂...

點知巡遊勁hea (唔係表演者,表演者仍然好落力演出),成個巡 ...

我都覺,個巡遊好無聊,企左係度等咁耐,無10分鐘就完,啊女成日滿心歡喜笑容滿面問姐姐哥哥拎貼紙,既然黑口黑面話無。啊女每次都好傷心。咁切實係仲有一大半係好好既,但比以前確實差左唔小。完左都唔想再續卡

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

引用:Quote:silly_shan+發表於+16-10-30+11:35+

原帖由 瀟灑兔兔 於 16-10-30 發表
我都覺,個巡遊好無聊,企左係度等咁耐,無10分鐘就完,啊女成日滿心歡喜笑容滿面問姐姐哥哥拎貼紙,既然 ...
堅差,對小朋友都黑口黑面... 以前我女細個嗰時,D職員係會主動撩小朋友玩,主動派貼紙,而家係你最好唔好行埋嚟...

伯爵府

引用:迪士尼嗯呢兩年已經無晒氣氛,今年第一次轉

原帖由 小寶寶咪惹我 於 16-10-30 發表
迪士尼嗯呢兩年已經無晒氣氛,今年第一次轉戰海洋,入埋鬼屋,氣氛又好,好多不同鬼怪影相!下年去海洋玩啦 ...
迪迪尼哈佬喂我應該唔會再去... 等我女大膽D,叫佢帶我去op,不過到時佢應該唔理我,同同學去喇 ~

用戶要求終止服務

silly_shan 發表於 16-10-30 14:32
堅差,對小朋友都黑口黑面... 以前我女細個嗰時,D職員係會主動撩小朋友玩,主動派貼紙,而家係你最好唔好 ...

迪士尼對插隊視而不見

首頁

尾頁

跳至