夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

yy1012 發表於 17-1-10 18:28
係,而家多咗好多女人做主動,而偏偏男人喺呢方面大部分都冇抵抗力,做主動送到上門出事率真係99.99%

我 ...

要怪就應該怪個男人,牛唔飲水點㩒得牛頭低

男爵府

開心吸收勳章

wing1388 發表於 17-1-10 16:43
JM,妳太年輕啦...有好多JM出軌妳唔知啫,妳响BK睇唔到,係因為冇幾多個敢自爆出軌啫!因為通常會俾人圍插 ...
超級同意丫!

wing1388    發表於 17-1-12 10:22

男爵府

開心吸收勳章

monchhichiip 發表於 17-1-10 16:36
係呢度, 經常性見到啲人夫出軌, 仲要係比老婆發現的, 點解天下間既男人個個都咁自私? 未去出軌的一係唔夠膽 ...
樓主, 男人出軌, 雙方都有責任.
講真, 如果自己老婆同以前一樣既, 我估無男人會想出軌 (至少我一定唔會) 或者如果老婆有餵飽自己老公既, 又點會令男人要出軌? 做男人 出軌有幾大代價, 你估真係唔知? 你估真係果D成日叫人離婚果D女會員咁講 "男人用下體諗野"?

如果自己老婆已做好本份, 男人照出軌, E D 男人係抵死, 我都唔會幫佢. 但請JM 諗清楚自己有無做返人地老婆既責任, 唔好眼中只有小朋友.

男人出軌, 雙方都有責任

男爵府

回覆樓主:

歸納所有意見:

1. 主觀﹐偏激﹐價值觀
2. 男人必定出軌
3. 女人都會出軌
4. 男人多數係女人大肚時出軌

無答案嘅討論!每個人經歷都唔同﹐係借口係原因都係人地嘅事﹐我地做外人理唔到! 家家有本難念的經不足為外人道!係社會變左﹐亦都係人變左! 是不可爭議的事實!

珍珠宮

回覆 monchhichiip 的帖子

世上賤男何其多. 無得解釋架!
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

大宅

天下烏鴉一樣黑

C9看到自已在家 照顧小朋友 辛苦的一面 (大晒咁)
C6看到自已 工作 辛苦的一面 (大晒咁)

雙方都沒有 婚前 所說的包容
只說 對方不達標, 甚麼步伐不一
當然是比他慢 又話頂唔順 la.
你看看 群內 不小 多餘的 post
有時都 幾 攪野.

珍珠宮

回覆樓主:

會出軌的人都係最愛係自己,根本唔會諗其他人,自己快樂最緊要~

翡翠宮

其實人都系自己揀嘅遮,生活都系自己經營嘅

男爵府

出軌就是出軌,男男女女都一樣,不要再找藉口説屋企的沒有餵飽自己,偷就係錯!吾關邊個邊個責任事,係關自己的控制能力事,做錯左仲有「賴」,思想幼稚!

子爵府

根本就係自私同持住對方即使發現會為左個家/小朋友而原諒佢。
我已講明:若果他日老公你出軌,我會即刻走,一出軌已經破壞左整個家、整段婚姻,我一個人生活都無問題。

我覺得....選擇對住一個曾經出軌既人,終日疑神疑鬼呢種精神虐待更慘......

首頁

尾頁

跳至