自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

終極熊貓 發表於 17-1-23 23:40
大陸啲野,都預左有啲甩皮甩骨㗎啦~

我嗰部冇甩皮甩骨,都用咗就黎半年,仲係好好用

珍珠宮

2024年龍年勳章

我試過,因為太多水,放水出來啫,防止水太滿,太多佢會流返入機內,好小事

珍珠宮

fatgarden 發表於 17-1-23 23:42
太多人宣傳,小心!

男爵府

cindy618 發表於 17-1-23 23:33
入水後,響左聲我再加少少,水位係最高和最少之間,發現箱裡面有水流出嚟,一條水柱

雖然我無理佢,關門開 ...

我次次加水都系聽到嘟嘟聲就停,so far無問題吖,用左10日到

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我試過一次一都係一時手快加多左水先會。之後跟返指示就冇事冇左滴水。所以唔駛擔心
Latte, 又名臭TE或臭喵

珍珠宮

我睇住顯示加到夠就算,用左一個星期暫時沒有問題

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

電器都係撞手神啦

不過如果電器出問題真係要小心處理
日本車...韓國手機都一樣可以出問題
只不過如果係中國嘢就有班人跳出來抽
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

fatgarden 發表於 17-1-23 23:42
太多人宣傳,小心!
呢句真係金科玉律
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小ice 發表於 17-1-24 01:48
我試過,因為太多水,放水出來啫,防止水太滿,太多佢會流返入機內,好小事 ...

原來係咁,放心哂

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Vinccy 發表於 17-1-24 06:46
我睇住顯示加到夠就算,用左一個星期暫時沒有問題

即係有聲就停?

公爵府

虎到金來勳章

終極熊貓 發表於 17-1-24 00:04
無視

各位,真係要小心用啊,壞機事小,漏電事大
你有無用過呀?點解係都針對大陸嘢?

公爵府

虎到金來勳章

cindy618 發表於 17-1-24 08:26
即係有聲就停?
無錯, 但OVER左有樓主情況我都有, 但一D問題都無喎, 我12日左右已經用左無數次都無嘢, 不知幾好用.

男爵府

cindy618 發表於 17-1-24 08:26
即係有聲就停?

熟悉之後,我是有聲停,不看水位。

瑪瑙宮

十一哥 發表於 17-1-24 08:32
無錯, 但OVER左有樓主情況我都有, 但一D問題都無喎, 我12日左右已經用左無數次都無嘢, 不知幾好用. ...

係好用,就係因為好用,我先担心佢千其唔好壞

公爵府

虎到金來勳章

cindy618 發表於 17-1-24 08:37
係好用,就係因為好用,我先担心佢千其唔好壞
壞左咪再買過, 又唔係貴, 或者買P仔囉.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 17-1-23 23:33
入水後,響左聲我再加少少,水位係最高和最少之間,發現箱裡面有水流出嚟,一條水柱

雖然我無理佢,關門開 ...

其實部機響係代表夠水, 你聽到響仲加嚟做乜? 水箱個刻度係代表儲水位,但應該以開機計sensor 為準,你儲水太多一開始運作當然要排緊啲水,呢個係完全正常現象。

瑪瑙宮

十一哥 發表於 17-1-24 08:39
壞左咪再買過, 又唔係貴, 或者買P仔囉.

我爭取左好耐c6先俾買,壞左唔會再買9仔,但無位裝p仔,咁即係回復原狀我洗碗

瑪瑙宮

alicemic 發表於 17-1-24 08:39
其實部機響係代表夠水, 你聽到響仲加嚟做乜? 水箱個刻度係代表儲水位,但應該以開機計sensor 為準,你 ...

杯仲有水咪倒埋佢

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

終極熊貓 發表於 17-1-23 23:40
大陸啲野,都預左有啲甩皮甩骨㗎啦~

大陸野有咩問題? 中國係世界工廠,你睇下自己全身衣著家俬電器有幾多件唔係大陸造?

翡翠宮

cindy618 發表於 17-1-24 08:41
杯仲有水咪倒埋佢

我一響就收手, 杯果啲倒咗佢啦!唔好自己嚇自己

首頁
12345...7

尾頁

跳至