想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

我之前小產過四次,次次空心胎,今曰懷孕9週,照超B又再一次判我死刑,我連喊都唔敢比老公知,好灰

複式洋房

回覆樓主:

我都努力睇緊中醫,3月3號排,4月12號M了...大家加油!

複式洋房

吉豆朱 發表於 17-4-19 17:17
我之前小產過四次,次次空心胎,今曰懷孕9週,照超B又再一次判我死刑,我連喊都唔敢比老公知,好灰 ...

噢…都明一定好傷心…加油呀!有冇check過係咩原因?

民房

我唔知點算好

民房

Check左DNA冇問題,前夫因為我生吾到走左,而家呢個先生好好,我而家坐係床猛喊,我做錯左乜呢?唉

大宅

我上星期都無左,好傷心,我都好想佢返黎,我唔甘心問左幾個玄學師傅,竟然話1-2年不宜懷孕,要等3年後先可以...1個我可以唔信,但有3個都咁講,好難唔信..

大宅

吉豆朱 發表於 17-4-19 17:21
Check左DNA冇問題,前夫因為我生吾到走左,而家呢個先生好好,我而家坐係床猛喊,我做錯左乜呢?唉
...

唔好咁傷心啦,而家你更加要搵下乜原來去解決,係卵唔夠靚就養靚佢!你通常隔幾耐再有?

大宅

BK Milk勳章

zoooooooooo 發表於 17-4-19 17:08
我又係政府叫我快囉,都係講因為年紀大

政府個套,好留
見紅不用訓床
無安胎藥
不知是否基督徒醫院,好似好自然,有就有無就無
小產無得解

大宅

myemily 發表於 17-4-19 17:28
政府個套,好留
見紅不用訓床
無安胎藥

但係政府ivf私症有架

大宅

BK Milk勳章

吉豆朱 發表於 17-4-19 17:21
...

我見好多人去台灣check,如果4次都係咁情況,不如試下

民房

我通常話要就好易有,check過話冇原因,叫我継續試,上次我前夫同我講識左個女仔佢有左,仲比B超相我睇,我心裂開左~我好驚呢個老公遲D又走左去

大宅

桃多多 發表於 17-4-19 17:25
我上星期都無左,好傷心,我都好想佢返黎,我唔甘心問左幾個玄學師傅,竟然話1-2年不宜懷孕,要等3年後先可 ...

不喜勿插
我上次小完我有晚晚念經架,我信命運,但係我更信一定有嘢可以改變命運

大宅

BK Milk勳章

桃多多 發表於 17-4-19 17:25
我上星期都無左,好傷心,我都好想佢返黎,我唔甘心問左幾個玄學師傅,竟然話1-2年不宜懷孕,要等3年後先可 ...

今年我睇運情書,其中一個話難有孕,但我一月中咗,到新年,老公求籤話有孕順利,但3月小產
不要想太多,盡自己能力吧!

大宅

吉豆朱 發表於 17-4-19 17:32
我通常話要就好易有,check過話冇原因,叫我継續試,上次我前夫同我講識左個女仔佢有左,仲比B超相我睇,我 ...

你前夫咁都有架?
傻豬,你要記住,愛你嘅人就係愛你,有無小朋友都係一樣,你要知道呢一點!如果有報告話比你聽唔係你問題,係另外一半嘅問題,你會唔會離開丫?所以你唔好太過自責……

民房

好多謝您地

大宅

吉豆朱 發表於 17-4-19 17:48
好多謝您地

有我地明白你,我知你都好唔開心,咁你可以諗下,如果萬一你無小朋友其實你去會過得好開心,我高齡,我其實都唔知仲會唔會有機會有,所以我成日都係咁諗,如果我無小朋友我都會生活得好開心,只不過開心嗰樣嘢係唔同方向之嘛,人生好似一幅畫,人生只有生老病死呢個過程要經過,無人話一定要經歷結婚生子人生先會完滿,有結婚生子只不過係為自己嘅人生加多啲色彩,而自由自在又係另外一樣色彩,未到最後一刻,我地都唔會知到最後邊幅畫係會靚啲,知道嘛?
仲有,我小產唔會問個天點解比左我又要收番,我覺得係個天比個機會嘗試,叫我問清楚自己係米真係要有小朋友先覺得完滿,同埋我覺得個天喺度問緊我,我自己覺得自己識合做媽咪未!

大宅

吉豆朱 發表於 17-4-19 17:17
我之前小產過四次,次次空心胎,今曰懷孕9週,照超B又再一次判我死刑,我連喊都唔敢比老公知,好灰 ...

c6 有責任同c9 一齊分擔,如果你自己收埋唔俾佢知你傷心,你會仲辛苦,生仔c6 都有份,身體已經要自己一個受晒,連心理都要一個人受,太辛了!

民房

多謝您地,我今晚會好好同佢傾下

大宅

zoooooooooo 發表於 17-4-19 18:00
有我地明白你,我知你都好唔開心,咁你可以諗下,如果萬一你無小朋友其實你去會過得好開心,我高齡,我其 ...
你講得好好呀,好正面同樂觀,雖然我無宗教信仰,但有時我都覺得天父有聽到我講野,希望佢都可以聽到大家嘅禱告,再俾次機會大家啦

大宅

CS008 發表於 17-4-19 21:07
你講得好好呀,好正面同樂觀,雖然我無宗教信仰,但有時我都覺得天父有聽到我講野,希望佢都可以聽到大家嘅 ...

有時兩公婆之間發生呢啲事,未必係個天比左你又收番,係可能個天要比考驗我地兩個婆,要我地一齊經歷一啲難關,又或者個天係想比我知道老公其實真係好愛我,只不過係不嬲都放喺個心到,係我從來都唔知,成日覺得我愛佢多過佢愛我,但係當呢件事一發生,佢只係好緊張我,佢唔係唔理個BB,但係二揀一之下,佢會以我嘅心理同健康行先,所以有得必有失,我失去左個BB我當然好心痛,但我得到嘅係原來我揀嘅老公我真係無揀錯,原來佢係個可以陪我行到最後一步嘅人

首頁

尾頁

跳至