潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

yanina 發表於 17-6-16 19:09
Bath n body works is one of my target
Outlet 都有店?

係呀!如果你有coupon 重平D呀!你去佢哋個網去file 你個email get offer! 到時email coupon 比你你就show 手機比cashier 睇就ok!

如果你想買D大牌子嘅手袋有時去Neiman last call 同Off Saks 都會掃到好嘢!

http://www.bathandbodyworks.com/g/top-offers?cm_mmc=Google-_-Paid%2520Search-_-Brand-Brand%2520Terms-Exact_Bath%2520and%2520body%2520works%2520-%2520Exact%2520Term-_-bath%2520and%2520body%2520works_e&adpos=1t1&creative=198226432061&device=m&matchtype=e&network=g&gclid=CN6HgqigwtQCFU5LDQodltANVw

男爵府

yanina 發表於 17-6-16 19:09
Bath n body works is one of my target
Outlet 都有店?

有~ BBW 係outlet有舖,不過唔係全部貨品都係咁平 有啲貨品同出面門市其實一樣價錢。 佢哋只係有啲舊包裝貨品或者係唔係好賣得嘅貨品先至會平。

我好少去outlet買衫因為啲價錢唔平得過出面啲舖頭幾多,而且啲款式吾多啱心水, 所以我唔多留意佢哋多唔多細碼衫但係有一樣肯定嘅佢哋啲加大碼同加加大碼就好多囉。

大宅

ungela914 發表於 17-6-16 19:28
係呀!如果你有coupon 重平D呀!你去佢哋個網去file 你個email get offer! 到時email coupon 比你你就show ...

嘩 而家咁抵 唔洗去outlet 啦
Sis 另外我想問Nordstrom saks 網上買 美國境內洗唔洗稅 定係都係跟送貨地區?

子爵府

yanina 發表於 17-6-17 21:37
嘩 而家咁抵 唔洗去outlet 啦
Sis 另外我想問Nordstrom saks 網上買 美國境內洗唔洗稅 定係都係跟 ...

係!要以送貨地址去計sales tax !但係如果以NY 嚟計;買衫或鞋如果每件售價少於$110 就唔駛比NY 8.875% 嘅稅相反如果你買其他貨品無論多少都就要計NY sales tax!

大宅

ungela914 發表於 17-6-17 21:48
係!要以送貨地址去計sales tax !但係如果以NY 嚟計;買衫或鞋如果每件售價少於$110 就唔駛比NY 8.875% ...

原來係逐件計 咁應該唔洗俾tax嘅range 都有唔少選擇喎 :D
好彩sis你講一講咋 唔係到時就住就住唔夠爽
另外皮帶 手袋呢啲係唔係都計稅?

子爵府

yanina 發表於 17-6-17 23:20

原來係逐件計 咁應該唔洗俾tax嘅range 都有唔少選擇喎 :D

皮帶同頸巾如果你去New jersey買就唔駛而手袋就比6.875%!但NY 買兩樣都要比!

首頁

尾頁

跳至