親子旅遊

跳至

首頁
12345...8

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

今次可能我自己去水療enjoy下, 係喎....佢地有free 上網, 有冇人試過, 因為我打算帶notebook上去
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

伯爵府

酒店係有插頭嫁啦.
我自已末試過, 我知有媽咪試過.

原帖由 Jamesmama 於 09-1-21 11:25 發表
今次可能我自己去水療enjoy下, 係喎....佢地有free 上網, 有冇人試過, 因為我打算帶notebook上去

伯爵府

去完回來.

今次, 加埋放煙花....更好玩, 氣氛好正.

都幾多香港人, 一家大小去玩.

子爵府

回覆 # 的文章

Hello tramtram

請問你係唔係坐taxi 上去

伯爵府

坐 private car

原帖由 Money媽 於 09-1-29 11:57 發表
Hello tramtram

請問你係唔係坐taxi 上去

大宅

How to book the private car and what kind of car? Is it point-to-point from your home to hotel? How much? Many thanks!!!

Also I found from their website, that there is a shuttle bus running between Lo Wu train station and the hotel. Has anyone tried that? Is it safe? Any other recommendations regarding the transportation?

Thanks a lot!!!

原帖由 tramtram 於 09-1-29 16:03 發表
坐 private car

伯爵府

4人私家車, 我自已私人約 $150/程, 由深圳 (皇崗/羅湖) (睇下邊到近妳出關) 我知有係HK去, 但好貴.

酒店係有專車去羅湖好似$25-30/位, 我都坐過一次回程, 不過, 會停幾個站, 車程慢左, 都安全, 但一定唔夠私家車企理.

原帖由 filleul 於 09-1-30 17:14 發表
How to book the private car and what kind of car? Is it point-to-point from your home to hotel? How much? Many thanks!!!

Also I found from their website, that there is a shuttle bus running between L ...

大宅

多謝曬你!!!

我地一家四口如果搭shuttle bus都要成120元,那麼包車真的比較底!!

但請問你是怎樣book私家車?在香港有電話book嗎?還是出關後才找包車?

謝謝!!

原帖由 tramtram 於 09-1-31 11:37 發表
4人私家車, 我自已私人約 $150/程, 由深圳 (皇崗/羅湖) (睇下邊到近妳出關) 我知有係HK去, 但好貴.

酒店係有專車去羅湖好似$25-30/位, 我都坐過一次回程, 不過, 會停幾個站, 車程慢左, 都安全, 但一定唔夠私家車企 ...

伯爵府

我自已係有相熟司機係香港約定.

我知過左關, 會有人兜客人包車, 但我怕唔安全末試過.

原帖由 filleul 於 09-2-2 10:07 發表
多謝曬你!!!

我地一家四口如果搭shuttle bus都要成120元,那麼包車真的比較底!!

但請問你是怎樣book私家車?在香港有電話book嗎?還是出關後才找包車?

謝謝!!

...

子爵府

好媽媽勳章

我都玩完回來啦, 我係 BOOK 兩間8人車, 去程每間 $200, 回程每間 $180

大宅

可否pm 我book車的電話或聯絡方法?謝謝!!!!

原帖由 tungwai 於 09-2-2 18:01 發表
我都玩完回來啦, 我係 BOOK 兩間8人車, 去程每間 $200, 回程每間 $180

子爵府

好媽媽勳章

filleul

個電話我在屋企呀, 我今晚 PM 你呀

原帖由 filleul 於 09-2-3 09:46 發表
可否pm 我book車的電話或聯絡方法?謝謝!!!!

伯爵府

唔該pm埋比我呀, 我識得係私家車, 人多唔化算.

請問司機手車安全嗎 ?
原帖由 tungwai 於 09-2-2 18:01 發表

大宅

真係非常唔該曬你呀!!

原帖由 tungwai 於 09-2-3 11:06 發表
filleul

個電話我在屋企呀, 我今晚 PM 你呀

子爵府

好媽媽勳章

filleul

多謝你的 kiss 呀

tramtram
我地那兩間車來回時都 ok 喎, 我都係今晚 pm 你呀, 同麻我地帶麻對講機去呀, 如果人多, 你地都帶去呀, 好方便呀, 因我地一批人去超市, 另一批人在公寓, 都接收到呀, 唔洗下下用手提呀

原帖由 tramtram 於 09-2-3 11:11 發表
唔該pm埋比我呀, 我識得係私家車, 人多唔化算.

請問司機手車安全嗎 ?

伯爵府

THANK YOU VERY MUCH

係呀, 帶對講機方便好多.

原帖由 tungwai 於 09-2-3 13:54 發表
filleul

多謝你的 kiss 呀

tramtram
我地那兩間車來回時都 ok 喎, 我都係今晚 pm 你呀, 同麻我地帶麻對講機去呀, 如果人多, 你地都帶去呀, 好方便呀, 因我地一批人去超市, 另一批人在公寓, 都接收到呀, 唔洗下下用 ...

男爵府

唔該pm埋比我呀,

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

已 pm 給各位

大宅

Please also send to me. Thank you very much!

原帖由 tungwai 於 09-2-3 20:03 發表
已 pm 給各位

首頁
12345...8

尾頁

跳至