自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

MommyPanel勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回

咁都得

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

總有離別的時候

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

d間我早排去食試過呀,佢找完錢比我,我覺得找少但我心算差唔肯定所以無出聲,我一路行出店舖一路用電話計算機計,見找少$10我即刻轉身同佢講,話口未完佢自動比$10我,我覺得佢有心,一句唔好意思都無講,不過我當佢找少係大意。

但今日見你咁講我肯定佢有意了。

珍珠宮

回覆樓主:

集團店可以報俾佢公司cs喎。

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

咁都做得出

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

哇,咁都得
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

男爵府

回覆樓主:

報上總公司投訴吧~咁多位 jm都試過咁一定係特登啦

珍珠宮

回覆樓主:

但係你地買野食唔睇價錢咖咩?點解佢張單搣左價錢就可以亂收錢?我每次去食野,餐廳又好茶樓又好,我都會篤一篤計數機

珍珠宮

回覆樓主:

e間野啲單要睇緊啲

大宅

BREADWING 發表於 17-8-13 17:34
但係你地買野食唔睇價錢咖咩?點解佢張單搣左價錢就可以亂收錢?我每次去食野,餐廳又好茶樓又好,我都會篤一 ...

我自己計左系$128,但張單搣左寫總數既部分,到埋單我以為加左10%,咁佢話$138就俾,不過如果系加一應該系$140,而唔係$138,所以叫佢囉單⋯

複式洋房

回覆樓主

投訴佢地啦,呃人(emoji)⋯⋯比我以後吾會再幫襯

侯爵府

陪月勳章

回覆樓主

我都試過收多10蚊又係比張單多10蚊,我個時仲以為係咪我攪錯。

而家咁聽番收錢個人可能係有心。

侯爵府

每人10元,一日淨袋過千,一個月咪三萬以上.
JM們去總公司投訴啦,

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

投訴去總公司啦,咁可以拉得架喇

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

比錢前我會計下幾錢先比

伯爵府

膽大包天,隨時拉得。

男爵府

15週年勳章

我好中意越棧 下次要醒目

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

回覆樓主:

最衰係,有時係啲舖頭睇單,啲人就開始黑面,好似阻住佢地咁囉

子爵府

回覆樓主

淨係荷里活嗰間會咁?好衰喎,依d堅要打去投訴。

我食過另一間,無對單添

首頁

尾頁

跳至