自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

baby_yee 發表於 17-11-2 07:28
有AIA墊底,所以咁平,證明AIA都賺好多錢

好怕呢 d 想法

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

男爵府

回覆樓主

會坐

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

正呀

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

平左咁多應該會排長龍

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好消息!!

翡翠宮

畀面勳章

cattz288 發表於 17-11-2 07:33
關事咩? 本身投標果時都已經寫左20蚊喎!
都要搵定後台,夠膽大平賣先寫得出
日日是好日

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

2O蚊都會坐下架

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Thelittlepingu 發表於 17-11-2 07:49
平左咁多應該會排長龍

加條fast pass$50, 多個選擇
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

小肥兔 發表於 17-11-2 07:40
好怕呢 d 想法

與其放咁多錢宣傳, 不過做好d claim唔駛咁多人投訴仲好喇
放下自在

珍珠宮

畀面勳章

cattz288 發表於 17-11-2 08:09
與其放咁多錢宣傳, 不過做好d claim唔駛咁多人投訴仲好喇

多唔多人投訴我唔知,但現在既人, 投訴唔一定有道理, 做得再好,。也滿足不到野蠻的人, 投訴依然存在。 做善事又話人,。做宣傳又話人, 總之做咩都有錯, 香港人投訴就是權利

珍珠宮

回覆樓主:

好消息!

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

咁就要去幫襯下啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

好吸引

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

重開仲平左咁好嘅

琥珀宮

cattz288 發表於 17-11-2 07:33
關事咩? 本身投標果時都已經寫左20蚊喎!

搵人讚助嘛,聰明

首頁

尾頁

跳至