懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 自家坐月飲食表及注意事項《公開版》

我想要呀!

複式洋房

JANET/曳媽咪﹕
可否SEND一份給我
EMAIL﹕[email protected]

男爵府

JANET,

I want to have a copy too, thanks a lot!

[email protected]

曳媽咪,

祝你生個精靈o既小可愛
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]
該用戶已被刪除

男爵府

曳媽咪,
勞煩e-mail 給我, [email protected]

tks
yanyanlaw
;-)

伯爵府

janet.曳媽咪:
麻煩e-mail俾我: [email protected]
thx~~

大宅

曳媽咪! 祝生產順利 & BB健康活潑.
Janet 麻煩妳send給我 e-mail address: [email protected]

Thank a lot! :-P
:lol: :wave:

別墅

我想要呀![email protected]

大宅

HI 曳媽咪&janet,
麻煩妳們SEND一份比我呀!唔該晒!THANKS~
MY E-MAIL ADDRESS:

大宅

可否SEND 一個COPY 給我呀?

唔該晒

民房

請e-mail一份給我,可以嗎?

複式洋房

曳媽咪,

I WANT HAVE A COPY. PLEASE EMAIL TO ME. THANK YOU A LOT!

大宅

曳媽咪,

我有興趣要呀, 唔該E-MAIL給我[email protected]

曳媽咪! 寫道:
好慶幸承蒙大家既支持,現將我額外編制既 "自家坐月飲食表及注意事項《公開版》" 既資料提供比大家作參考,希望幫到大家同岩用啦!! 【注:此份飲食表並不是煮食譜黎!】

有興趣既媽咪們,留 email add 就得架啦!。

如遇到任何有關坐月飲食問題,可以前往 "㊣ § 自家坐月飲食答問坊 § ㊣" 度留言,我答得到既一定會回答大家!同時亦都能與其他媽咪一齊分享及歡迎交流心得!

大宅

Janet/曳媽咪,

我都要

THX~
希媽

複式洋房

my add:[email protected]
pls send to me thx

大宅

Janet,

Please send me a copy ah, cos I'm going to deliver my baby next week la, you can either pm to me or e-mail to me at "[email protected]".

Thank you very much !!

harrison

子爵府

May I have a copy please, my email address: [email protected]

Thanks a lot.

大宅

曳媽咪,

Pls send 1 copy to my e-mail:

Thanks!!

男爵府

我都想要, 請email俾我, [email protected].

Thanks a lot!

民房

曳媽咪:
我都想要一份,請e-mail給我
thanks a lot

首頁

尾頁

跳至