自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

blackypurin 發表於 18-2-19 13:29
佢唔食,d女都要食,唔通日日食外賣。其實我唔介意煮飯教女,我係介意佢唔幫手,或佢唔明發生緊咩事,就淨 ...

咪淨係煮比你同個女食,我十幾年都係咁

寶石宮

2023年兔年勳章

blackypurin 發表於 18-2-19 13:06
最鬼憎d男人,又唔幫手教女,又要成日complain,個女識就阿女叻,教唔識就係我錯。

例如有次教阿女d地方( ...

讀萬卷書不如行萬里路
叫C6俾錢月月去旅行 世界地圖都識

琥珀宮

回覆樓主:

你咪同佢一齊放pea囉,等佢知驚自然會收聲

大宅

回覆樓主:

男人係咁衰,我老公都係,成日話自己唔係負責“學術”,所以仔的考試測驗功課佢唔理,咁我咪叫佢放假同仔去玩,去踢吓波都好,又呻攰,每次要我一齊去先肯去

題外話,香港地區地區如果未去過唔易記,死記唔得,試吓帶佢撘吓地鐵,巴士去吓唔同地方

男爵府

回覆樓主

男人係咁,十個有八個都一樣咁!

用戶要求終止服務

回覆樓主

男人無出聲已経好大幫忙,我之前係一鬧個仔,我老公會鬧我……一係我幫個仔溫緊書,佢就叫佢去瞓覺……男人係好鬼麻煩......叫個仔唔好打機,佢仲要買啲最勁嘅電腦俾佢打機……問你死未……

男爵府

請問你女考咩試係考地區?
.
.
不随便評價他人,是一种修養。而不活在別人的評價裡,是一种修行。

.
.

珍珠宮

好媽媽勳章

sharonchan.0711 發表於 18-2-20 10:51
請問你女考咩試係考地區?

常識

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

blackypurin 發表於 18-2-19 13:06
最鬼憎d男人,又唔幫手教女,又要成日complain,個女識就阿女叻,教唔識就係我錯。

例如有次教阿女d地方( ...

咁我好你少少,通常又係我先出手教,我攪唔惦,開始火火地,老公就會話我咁教唔得,讀書係有方法blablabla ,佢又真係有方法攪惦個女喎,咁我就安心交比佢,我去訓覺。係個仔,實在太蠢,連佢接手後都攪唔惦火火地,跟住又由我攪返。。

首頁

尾頁

跳至