自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Valais 發表於 18-6-13 13:28
我都想知, 唔好咁神秘啦

美國運通國泰航空尊尚信用卡

• 迎新獎賞3:可賺取高達76,000「亞洲萬里通」里數
  • 憑卡於國泰航空航機上購物及訂購國泰航空機票,均可獲額外「亞洲萬里通」里數4
  • 透過 www.asiamiles.com 購買「亞洲萬里通」里數、延續里數有效期及里數轉贈之費用,可享9折優惠4
  • 首12個月內基本卡會員可憑獲贈之Priority PassTM會籍並可享用全球逾850所機場貴賓室4
  • 您與您的附屬卡會員,亦可免費無限次享用環亞機場貴賓候機室的尊貴設施4
  • 享有馬可孛羅會綠卡會籍申請費用豁免,盡享會員專有權益4
  • 專享早達3天前於網上優先兌換精選折扣獎勵機票,優惠將不定期推出7
  • 只需每年簽賬達HK$150,000,即可專享下年度HK$1,800年費豁免優惠;又或於新一年續繳年費時,您已擁有馬可孛羅會銀卡或以上會籍級別,年費亦可獲豁免
  • 全球機場貴賓室禮遇
    首12個月內,基本卡會員可憑獲贈之Priority PassTM會籍於Priority Pass會籍年度內免費享用機場機貴賓室4次,享用全球逾850間機場貴賓候機室。

環亞機場貴賓候機室
    您與您的附屬卡會員,可全年無限次享用環亞機場貴賓候機室之尊貴設施。有關貴賓候機室名單,請瀏覽www.americanexpress.com/plazanetwork_ch

男爵府

carol-rol 發表於 18-6-13 13:53
美國運通國泰航空尊尚信用卡
迎新獎賞3:可賺取高達76,000「亞洲萬里通」里數

因為推薦人都有迎新里數, 推薦越多越著數不過都要睇入息喎, 上次個FR年薪唔夠只申請到

美國運通國泰航空信用卡

綠色嗰張, 一年得2張lounge卷咋

其實入lounge都有其他咭, 不過最無限制都算AE呱, 我都係朋友上年推薦先申請如果為入lounge, 我都有推薦d FR申請

大宅

回覆 fghjkl 的帖子

可PM我嗎? 謝謝

大宅

回覆 fghjkl 的帖子

可PM我嗎? 謝謝

男爵府

我兩大兩小點申請好,一張咭攪吾掂!

男爵府

fghjkl 發表於 18-6-13 11:12
pm 左你,7個工作天出咭,免入息証明,一家可免费享用侯机室

please pm me

wong2323  版面充斥pm或email等相關字句,違反基本版規(1),現關閉本文  發表於 18-6-13 18:03

首頁

尾頁

跳至