影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

rose-mag 發表於 18-7-20 06:09
最快都要2019,一日未見官宣,一日都未知幾時真係播。鄧倫得25歲,大把世界,佢演柏海有好多場都好好。
...

..

男爵府

PandaRabbitttt 發表於 18-7-20 08:06
真係好老土
睇到心情好沉重

.

子爵府

yukocyc620 發表於 18-7-20 08:52
尋晚兩集柏海活在回憶中有無睇優酷預告,佢地終於見面
...

有呀
但呢幾集真係好老土
對呢套劇已經扣分

男爵府

monster@mo 發表於 18-7-18 23:50
以套邊到有得download

My tv super
千尋影視
優酷

男爵府

PandaRabbitttt 發表於 18-7-20 09:10
有呀
但呢幾集真係好老土
對呢套劇已經扣分

.

子爵府

yukocyc620 發表於 18-7-20 11:25
呢幾集我飛住睇
我翻loop男女主sweet畫面,嗰編劇寫呢part抵讚,好少女心
...

係,34集開始幾集都好正
估唔到男一咁sweet
廣場舞笑c我

男爵府

PandaRabbitttt 發表於 18-7-20 11:46
係,34集開始幾集都好正
估唔到男一咁sweet
廣場舞笑c我

.

男爵府

rose-mag 發表於 18-7-20 06:09
最快都要2019,一日未見官宣,一日都未知幾時真係播。鄧倫得25歲,大把世界,佢演柏海有好多場都好好。
...

最新消息,香蜜 下個月 8月2日播

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

莫南同劉英杰有D好悶,成日見莫南飲酒,又好似殺佢全家咁眼啤啤,頂唔順飛住睇,而家追到四十幾。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

rose-mag 發表於 18-7-22 03:10
莫南同劉英杰有D好悶,成日見莫南飲酒,又好似殺佢全家咁眼啤啤,頂唔順飛住睇,而家追到四十幾。 ...

.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

yukocyc620 發表於 18-7-22 08:08
威簾莫南條線勁悶
今晚結局,預告男女cp繼續放閃,太甜了

你睇最近兩三集係咪短d架?我喺多瑙睇,有一集得17分鐘,有集33分鐘。好多場景太類似,但又出好多,寶妮莫南都ok, 莫季兩個男人已經悶,威廉次次都係果幾幅屁,又係果d眼神,雖然我鍾意睇謝君豪,但威廉真係好悶。

男爵府

rose-mag 發表於 18-7-22 08:44
你睇最近兩三集係咪短d架?我喺多瑙睇,有一集得17分鐘,有集33分鐘。好多場景太類似,但又出好多,寶妮莫 ...

.

王國長老

yukocyc620 發表於 18-7-21 17:49
我係 優酷 睇,45集得18分鐘炸,平時一集最少半個鐘,所以前晚湖南衛視俾網民鬧爆
威廉出場我多數 ...

威廉條線可以保留,但要濃縮D,唔好出完又出都係熟口熟面咁,實在太多場景係攤牌、飲酒、醉酒。。。原本謝君豪D奸樣好殺,但出完又出又再出又再出,仲要都係咁上下冇推進,咁其實真係應該簡短D,後面十集剪走兩集會好好多。我唔只威廉,係有莫南都幾乎飛,佢樣係幾好,原本見佢一時好閨蜜格,一時又老謀深算,變化幾好,後來就發覺太流於表面,比起笑面虎威廉仲係差幾皮演技,謝君豪講個仔點死果陣成個慈父樣加魔鬼格,可惜佢只係配角,發揮唔多。

水晶宮

[quote]rose-mag 發表於 18-7-17 00:18
咁你要睇楚喬傳,鄧倫做蕭策好正,切合原著,係個造型攞命d, 可惜喺劇入面後期至出兼戲份少,原著戲多d,
超級暖男,好多書迷鍾意呢個角色多過男一二,蕭策最後結局好慘 鄧倫出道幾年,未係好多戲。佢對上一套做男一叫因為遇見你,好似都幾好睇。

楚喬傳我已經好鍾意鄧倫,睇埋書,覺得佢做得好似書入面既蕭策
1001夜佢都做得好好,笑起上嚟不過我未正式睇,我女睇個時我間中望下部電視.

王國長老

whywhite22 發表於 18-7-22 19:29
[quote]rose-mag 發表於 18-7-17 00:18
咁你要睇楚喬傳,鄧倫做蕭策好正,切合原著,係個造型攞命d, 可惜 ...

播完架啦,你可以開一千零一夜,中間有D悶,後面真係覺得鄧倫做得好好,其中幾場佢發病同知道二十年前真相好有內心戲,佢同熱巴越做越自然,我估唔到鄧倫得25歲咁後生。

大宅

回覆樓主

等今晚大結局
有時間可以睇幕後花絮,有啲好sweet (emoji)
公主與王子(emoji)

水晶宮

rose-mag 發表於 18-7-23 12:20
播完架啦,你可以開一千零一夜,中間有D悶,後面真係覺得鄧倫做得好好,其中幾場佢發病同知道二十年前真相 ...

我女晚晚追睇,我就間中望下,鄧倫好型演技唔錯,我女而家好迷佢 佢話佢班女同學好多都迷鄧倫

男爵府

回覆樓主:

我睇吾明大結局夾硬車禍做乜

大宅

回覆樓主

1001夜前大半好好睇,之後男二開始變惡魔就唔好睇了,大約睇到39集就暫時棄劇,改睇鄧倫另一套劇,今日先開始睇返。我睇左因為遇見了,其實一路睇一路鬧,飛往黎睇唔想自己勞氣,但鄧倫真的做得唔錯,角色討好,與真人有點似,尤其佢對住小朋友的態度,跟他在爸爸去哪兒時對小山竹的語氣是一樣的,呢套可以開黎睇。

王國長老

whywhite22 發表於 18-7-23 17:47
我女晚晚追睇,我就間中望下,鄧倫好型演技唔錯,我女而家好迷佢 佢話佢班女同學好多都 ...

型仔,著西裝著便服都好睇,其實陳奕龍都唔錯,佢唱插曲白夜夢好好聽,但佢個角色中段人設崩壞到好乞人憎,張昊唯都好樣身型又好,角色又討好,當然唔夠柏海咁圈粉。鄧倫唱片尾曲好聽,我覺得佢勝在笑容好可愛。

首頁

尾頁

跳至