自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我多數住 Sunroute Plaza Shinjuku
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

浩霆豬豬 發表於 18-7-19 23:29
我book咗新宿華盛頓酒店呀,有無jm住過?ok嗎?
依間行去歌舞伎町要一段路,不過有 Limousine Bus 由機場直達酒店都 ok
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

kirstyau 發表於 18-7-20 09:17
book左1晚大陽城,貪有4床先千2
之後隔左日 3晚哥斯拉 3床 千8一晚

你係幾時book定架?
幾時入住呀?
好平下喔!

子爵府

Charlotte_mom 發表於 18-7-20 11:49
哥斯拉,性價比高,位置好,可免費住兩個細路,仲有3人房可選擇

好似已經fully booked ,呢間夠新所以好搶手
睇來我要等下次了

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主

哥斯拉!不二之選

公爵府

tell-me-y 發表於 18-7-19 23:09
你地會揀新宿prince hotel ?
定係 APA HOTEL ?

最鍾意 Century Southern Tower,不過越嚟越貴,早兩次揀左附近平少少嘅 Sunroute 同 JR九洲,都唔錯

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

我都諗住揀新宿華盛頓見跟個團都係到集合,但原來出名 ,想問附近仲有咩酒店?
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

kirstyau 發表於 18-7-20 09:17
book左1晚大陽城,貪有4床先千2
之後隔左日 3晚哥斯拉 3床 千8一晚

好平

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

siuballball 發表於 18-7-19 23:14
Prince 住過一次never try again
哥斯拉唔錯

Agree, 哥斯拉真係好方便

公爵府

畀面勳章

tell-me-y 發表於 18-7-20 12:06
你係幾時book定架?
幾時入住呀?
好平下喔!

DEL

子爵府

Location 好. 但舊D.

伯爵府

回覆樓主:

我淨係知千祈唔好住Washington

伯爵府

公爵府

畀面勳章

tell-me-y 發表於 18-7-20 12:06
你係幾時book定架?
幾時入住呀?
好平下喔!

4,5月時經Ctrip,8月頭, 仲有中銀減左200,3晚3人房53xx

伯爵府

cholewong29 發表於 18-7-20 09:29
我book 左京王廣場,好唔好㗎?

Keio plaza ok
房好大
係行得遠少少
近商業區

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

kirstyau 發表於 18-7-20 13:28
4,5月時經Ctrip,8月頭, 仲有中銀減左200,3晚3人房53xx

你有無同酒店reconfirm你個booking?
直接同酒店Check下有無你個booking穩陣d,因Ctrip好多時本身酒店已賣晒房佢都照比人訂,去到搵唔到個booking就麻煩!

子爵府

Hotel Century Southern Tower -- 冇得輸

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

momofish2002 發表於 18-7-20 11:59
請問可斯拉英文名是什麼?

Hotel Gracery ,新宿果間就無錯

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

tell-me-y 發表於 18-7-20 12:08
好似已經fully booked ,呢間夠新所以好搶手
睇來我要等下次了
...

搵唔同網,我地上次要book三人房,連官網都無,竟然trip.com有

王國長老

momofish2002 發表於 18-7-20 13:35
你有無同酒店reconfirm你個booking?
直接同酒店Check下有無你個booking穩陣d,因Ctrip好多時本身酒店已賣 ...

我公用私用咁多次so far無問題,日本台灣大陸歐美都訂過

首頁

尾頁

跳至