想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

jesuis 發表於 18-8-24 12:05
香港一年四季大部分天氣、日子都唔適合富外跑,太潮濕,跑完廿分鐘已經唔想跑
...

我只係跑街的,我鍾意用腳走遍全香港,所以我會跑馬拉松,亦有玩毅行

男爵府

Mandama 發表於 18-8-23 10:11
高齡產婦,上年成功同老公計劃懷孕便成功,我一直M期好準,本身熱愛運動,今年一月我的可愛小寶寶以3.54kg ...

樓主咁既歲數應該都咁上下經濟能力, 請多一個工人都係呢兩年既事, 大左咪cut返一個囉, 俾我40我會搏呀

複式洋房

cavy0511 發表於 18-8-24 22:45
樓主咁既歲數應該都咁上下經濟能力, 請多一個工人都係呢兩年既事, 大左咪cut返一個囉, 俾我40我會搏呀
...

我都係咪諗,最多用錢去解決問題,捱過頭二年,入幼稚園讀n,就會輕鬆些

別墅

Mandama 發表於 18-8-24 14:02
我只係跑街的,我鍾意用腳走遍全香港,所以我會跑馬拉松,亦有玩毅行

我狀態最好時都想跑渣馬,但過咗去lu... 跑步始終係用來減肥同keep fit,我就寧願旅行衝出香港,踏遍全世界,嘻嘻(emoji)
總之呢度好多姐妹一定好羨慕你支持你生第二個,加油呀

複式洋房

jesuis 發表於 18-8-25 07:49
我狀態最好時都想跑渣馬,但過咗去lu... 跑步始終係用來減肥同keep fit,我就寧願旅行衝出香港,踏遍全世 ...

所以我全部嘢都在計劃生之前完成,我都有離開香港去外地跑馬拉松,人生總想留一些經濟,對我來講都過去了,我現在期待仔仔大D,一齊玩親子比賽

首頁

尾頁

跳至