自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

careylunchan 發表於 18-9-19 10:22
係囉!下次要提醒佢地,唔好擺埋一邊唔理,因為太浪費了。

琥珀宮

所以係咁上下時間,我就會提家中長老,問佢哋用哂券未,自己嗰D就用excel mark低,因為我都試過過期,雖然只係一張,但好肉赤

寶石宮

2023年兔年勳章

tingtingalex 發表於 18-9-19 10:47
我朋友做超市送貨,收禮卷,夜晚晚又唔夠燈,啲人魚目運珠,比末過期擺頭幾張,過期個張放係中間,朋友見頭 ...

啲人咁衰 公司又衰

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

過期作廢 引以為鑑

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

聽講可以打上CS講下數嘅…
不過你會唔會為咗一/二百浪費咁多時間?
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

近年真係好多人濫用人情味、企業形象、公關技巧呢啲字眼
明明過咗期,就話人地企業賺咗cash flow
又有人話可以打上cs問

知唔知乜叫合約精神?
一開始買到禮券一刻,就已經同意有關禮券各項條款
既然過咗期限冇使用,咪等同自動放棄相關權利

唉,幾時都話服務業難做

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

careylunchan 發表於 18-9-19 10:10
係老人家手袋搵到2張禮券,係咪作要癈?

2017呀, 冇啦

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yurijm 發表於 18-9-19 16:33
近年真係好多人濫用人情味、企業形象、公關技巧呢啲字眼
明明過咗期,就話人地企業賺咗c ...

唔比就唱衰,仲話真金白銀買....買果時都知架啦

首頁

尾頁

跳至