夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

洋房

858D 發表於 19-6-21 11:04
而家仲有人認為 男人去滾係天公地義?!
而家係 男女平等 女人都可以去滾。

成日都好想知點解冇for女人既場
報復心超強

瑪瑙宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 11:05
呢個世界叫雞好似愈黎愈合理化,有人會話比錢 冇感情 吾算出軌 咁點解要結婚呢
...

搵人生仔.

瑪瑙宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 11:06
報復心超強

叫鴨? 點會無.

珍珠宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 11:02
可惜男人咸濕系天性 冇得醫(emoji)(emoji)(emoji)
未見過 天性鹹濕 既女人?
我見過,同聽過。
只是 鹹濕 既女人 唔輕易畀翻女人知道。因為女人對自己性別既 鹹濕女人 都處零 包容 度。
原來 而家 男女不平等 非由男性而來,而由自己女性而來。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

洋房

858D 發表於 19-6-21 11:10
未見過 天性鹹濕 既女人?
我見過,同聽過。
只是 鹹濕 既女人 唔輕易畀翻女人知道。因為女人對自己性別既 ...

吾系吾接受 只系唸當初結婚既諾 伴侶只系認定對方一個 但當自己對另一半一心一意既同時 伴侶放任自己性慾去出軌 好矛盾

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

報復心超強

邊個話無?
#唔好pm我,唔會介紹

近朱者赤近墨者黑
自己小心d
不要從別人的嘴裡去認識我

瑪瑙宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 11:18
吾系吾接受 只系唸當初結婚既諾 伴侶只系認定對方一個 但當自己對另一半一心一意既同時 伴侶放任自己性 ...

男人唔一定為愛結婚的, 咪傻.

我有个男性朋友, 佢話一定要做爸爸的, 咁佢點會同佢老婆講明生到仔先娶佢, 咁佢老婆又機能正常生到兩件, 如果佢老婆係先天有問題無得生, 我諗我朋友會諗辦法做到爸爸為止.

大宅

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 11:02
可惜男人咸濕系天性 冇得醫(emoji)(emoji)(emoji)

男人鐘意試唔同嘅嘢,對住同一個,覺得好悶

子爵府

吾系吾接受 只系唸當初結婚既諾 伴侶只系認定對方一個 但當自己對另一半一心一意既同時 伴侶放任自己性 ...

認真便輸了

子爵府

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 10:16
結婚前已經知老公有班friend由細玩到大
之前見佢地食飯全部都好錫老婆仔女絕對係好爸爸,佢地既仔女細則一 ...

最怕野性病比老婆 同埋玩到濫到一個位就嫌唔夠新鮮 走去試吸毒

洋房

bobo88hk 發表於 19-6-21 12:02
最怕野性病比老婆 同埋玩到濫到一個位就嫌唔夠新鮮 走去試吸毒
...

同埋玩到反屋企

大宅

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 12:32
同埋玩到反屋企

心癮,同成日口講愛老婆家庭,無抵觸,因為覺得老婆不會知道,好多時男人都係咁蠢

洋房

rodona333 發表於 19-6-21 12:52
心癮,同成日口講愛老婆家庭,無抵觸,因為覺得老婆不會知道,好多時男人都係咁蠢
...

其實女人直覺好準 只系揭吾揭穿佢地

珍珠宮

物以類聚,人以群分
污穢不堪

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

之前見佢地食飯全部都好錫老婆仔女絕對係好爸爸,佢地既仔女細則一 ...
以我經驗,成日好似對老婆[結婚好多年個隻]好好個的,背後玩到飛起都不知甘多

珍珠宮

報復心超強

因為你唔 鹹濕,所以你唔搵 for 女人既場。
不過,女人可以先挑戰自己男人畀到自己性享受先。一個男人連自己女人都畀唔到性享受既,出去滾到D乜野?只會輸曬錢同身體健康 畀出面D女人。畀出面D女人搵笨。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

由於每個人既資質唔同:
承諾中冇白紙黑子寫明 認定對方一個 一心一意 即係等於 唔準出去滾嘛。滾:滾成點?界線冇約書定落喔。
對於一D人來講 承諾唔係咁容易做得到。個個被送去學校讀書既小朋友都「承諾」父母會「好好讀書」,冇唸過長期考試唔及格既或包尾既。有D小朋友仍為,我有翻學,冇逃學,就得啦,就已經做到承諾啦。

激氣搞到自己情緒唔健康都無補於事,接受事實,自己有個資質唔夠妳使既男人做老公。乾脆同佢講明冇性,同佢係合作夥伴。然後大家再搵個另一個資質夠自己使用既做生活伴侶。
下次拍拖前,先白紙黑字講明自己既底線先好TUM人落搭。
我最近有個離婚既退休男性朋友,搵伴侶時,個上海女人就係咁第一個date就白紙黑字講明自己既底線。我男性朋友就冇在同她有第二個date。

侯爵府

你老公都係喎

瑪瑙宮

bobo88hk 發表於 19-6-21 12:02
...
玩女人玩到厭,或者轉基。

洋房

micsin 發表於 19-6-21 13:51
你老公都係喎

比著你會點

首頁
12345...6

尾頁

跳至