自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我做針灸加電同推拿
會舒服好多, 同埋早d訓都有幫助

複式洋房

wyl 發表於 19-8-21 09:31
我試過嚴重到瞓低咗起唔返身,彎腰洗頭著襪都唔得,後來睇灣仔佟醫師睇返好,之後keep住做拉筋,依家好少復 ...

[size=0.875]想問這個醫師同你做咗啲乜嘢?他用什麼方法來同你治療 ?及你是看了幾多次才見成效呢?

[size=0.875]
[size=0.875]回覆[size=0.875]轉寄

子爵府

我腰椎變直,盤骨旋,有2節椎間盤退化近乎,左邊身持續,剌,痺,火燒,痛。有時會連床都起唔到,不能久坐久企,排緊政府希望了解病因。之前隔日游水,拉筋、有改善。但2月開始無游又嚴重返。每日起床都成身痛,後來太辛苦,4月頭就去試了CLM KELVIN(響FB或YOUTUBE找到有關資料),情況即時有改善,6月會再去,個人覺得有幫助。過程有一、兩下會少少痛,但可接受。之前針灸同整骨仲痛D。如果太辛苦就試下啦。我有朋友同親人原來都睇佢。佢唔係神醫,睇完都要靠自己拉筋、運動同改善姿勢。希望幫到你。

珍珠宮

畀面勳章

我係拉筋熱身游水每一日
不過無去咁耐就痛咁耐
而家直頭企又唔係坐又唔係要成個人訓係度先得

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

做針灸拉筋,好返之後游水,touch wood無返發,姿勢一定要正確,5好坐sofa同彎腰踎低

首頁

尾頁

跳至