時政擂台

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

sheenaho 發表於 19-10-15 12:14
今次警察比人割頸咁大件事, 點解林鄭同"無謂衝"都冇去醫院慰問? 門面嘢都唔做?
定係我睇漏眼? 請各位指正.
...

我覺得應該有,只係怕太高調會比人知佢邊間醫院幾號床位,增加危險

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

又有可能係家屬要求唔好嚟探, 等傷者休息吓呢...

男爵府

SnowlyL 發表於 19-10-15 12:20
佢哋应該高調慰問警員,讓大家知道政府十分重视,而家佢哋算係點先?
暴徒都有校長慰問吖!
...
林鄭有講過,如果方便會探爆眼女,但無理過呢位受傷警長,林鄭

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

sheenaho 發表於 19-10-15 12:14
今次警察比人割頸咁大件事, 點解林鄭同"無謂衝"都冇去醫院慰問? 門面嘢都唔做?
定係我睇漏眼? 請各位指正.
...

林鄭無慰問,我地香港市民集氣祝福佢,
祝早日康復

首頁

尾頁

跳至