親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mercurycc 發表於 19-10-27 01:56
去過幾次九州買過 jr pass, 去到即時對換就得,
不過之前買可以用 coupon,有優惠平d更好啦!
...

係啦, 我都係格價中

男爵府

good_pig 發表於 19-10-27 12:53
KLOOK我買過好多其他野...不過JR 我都係第一次想去, 未買丫

不過我估應該是OK的

我都買開klook.但剛見到H.I.S 有啲嘢都好平,但係又未係呢一間H I S買過,唔知H i S得唔得㗎呢

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lkube 發表於 19-10-27 03:38
我都買開klook.但剛見到H.I.S 有啲嘢都好平,但係又未係呢一間H I S買過,唔知H i S得唔得㗎呢
...

his 響日本好大的, 我估應該ok卦

利申 未幫襯過,呢期search日本嘢就比佢廣告跟到我

象牙宮

good_pig 發表於 19-10-27 13:13
係啦, 我都係格價中

睇下有無野岩,
應該岩去北九州朋友。
https://www.japanican.com/hk/tour/list/?typecd=TOU&typegrpcd=TPA&kw=fukuoka

good_pig    發表於 19-10-28 11:58

伯爵府

虎到金來勳章

我本身係klook會員,邀請朋友做會員佢有$25優惠,佢買完我又有減$25優惠我咁樣買咗4張北九洲5day pass,每張$666.
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

寶石宮

mercurycc 發表於 19-10-27 22:25
睇下有無野岩,
應該岩去北九州朋友。
https://www.japanican.com/hk/tour/list/?typecd=TOU&typegrpcd=TP ...

https://www.klook.com/zh-HK/activity/23069-3-5-north-south-kyushu-bic-camera-discount-jr-pass/

九州有呢個平DD丫
前所未有的優惠!3日或5日券 全 / 北 / 南九州鐵路周遊券(日本領取) + Bic Camera遊客專屬優惠券組合

象牙宮

都抵喎!
Bic-Camera 我有張8%的,月中先用完,
不過佢有好多藥妝品貴過出面藥妝店的。

寶石宮

mercurycc 發表於 19-10-28 22:42
都抵喎!
Bic-Camera 我有張8%的,月中先用完,
不過佢有好多藥妝品貴過出面藥妝店的。

bic 我未必買嘢,但車飛平d都好

我本來想等埋廣島jr嘅分先買九州,不過我估冇咁快手

寶石宮

hhmum 發表於 19-10-27 23:02
我本身係klook會員,邀請朋友做會員佢有$25優惠,佢買完我又有減$25優惠我咁樣買咗4張北九洲5day pass,每張 ...

象牙宮

good_pig 發表於 19-10-29 09:46

買左未試下再入code有無得再平。

見到DBS
DBS信用卡 – 享95折

DBS信用卡客戶預訂景點門票及旅遊產品可享95折

• 優惠碼︰KLKDBSYRO19
  • 優惠限期︰即日至2019年12月31日前
  • 條件:最多折扣HK$1,000
中國建設銀行信用卡 – 95折

建行通用卡客戶經此指定網站,參加全線旅遊活動,可享95折優惠、於KLOOK簽帳可享3X積分獎賞

• 優惠碼︰KLKCCB2019
  • 優惠限期︰即日至2019年12月31日
  • 條件:需成功登記,於KLOOK簽帳方可享3X積分獎賞(優惠限期︰2020年3月14日)

象牙宮

good_pig 發表於 19-10-29 09:46

買左未?
岩岩按入去付款系統問題買唔到,問左客服。

寶石宮

mercurycc 發表於 19-10-28 23:09
買左未?
岩岩按入去付款系統問題買唔到,問左客服。

未呀,返屋企先買

象牙宮

good_pig 發表於 19-10-29 10:15
未呀,返屋企先買
試左幾次$480呢款就入唔到付款,問左客服等佢覆,其他就入到無問題喎。

寶石宮

mercurycc 發表於 19-10-28 23:20
試左幾次$480呢款就入唔到付款,問左客服等佢覆,其他就入到無問題喎。

我買北九州, 用到呢個CODE

適用條件USD4 off minimum spend USD100
適用條件:Repeated purchase, valid for once a month
有效期至:2023年1月1日

適用於所有平台:Repeated purchase, valid for once a month

有效期至:2023年1月1日

適用於所有平台

別墅

travling 發表於 19-10-25 09:36
me too 唯有等下先, 我要買東北pass

me too

象牙宮

good_pig 發表於 19-10-29 22:06
我買北九州, 用到呢個CODE

適用條件USD4 off minimum spend USD100
尋晚再試原來買一月未可以買,
試過你呢個code及DBS code 都可以用。

寶石宮

mercurycc 發表於 19-10-29 22:16
尋晚再試原來買一月未可以買,
試過你呢個code及DBS code 都可以用。

dbs我冇卡呀,我買12月尚可,所以買左,月頭要訂由布院之森

象牙宮

good_pig 發表於 19-10-30 12:45
dbs我冇卡呀,我買12月尚可,所以買左,月頭要訂由布院之森
無就無辦法,試過DBS 平d,
而家改返原來路線未,記得16-17年去完落大雨,之後要兜圈幾個鐘先到。

寶石宮

mercurycc 發表於 19-10-30 02:35
無就無辦法,試過DBS 平d,
而家改返原來路線未,記得16-17年去完落大雨,之後要兜圈幾個鐘先到。
...

改返啦,我剛見佢出雙11優惠,你睇下會唔會有筍嘢

象牙宮

good_pig 發表於 19-10-30 14:17
改返啦,我剛見佢出雙11優惠,你睇下會唔會有筍嘢
好呀!
今日係咁收通知。

首頁

尾頁

跳至