時政擂台

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

支持何律師
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

支持何生~

男爵府

vpo0615 發表於 19-10-30 12:15
推!
支持何生!
個名譽博士學位可唔可以搵飯食㗎? 無咗咪由佢囉!

X2 學位唔代個人有良心有智慧, 堅持初心為民服務先係實實在在,支持何生,加油!

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

支持何律師

●▽●●0●●﹏●●︿●

大宅

回覆 yyh08 的帖子

無錯,佢可以更沉住氣一啲會更加好,但佢真係好勇敢發言,多謝佢

子爵府

rosetina 發表於 19-10-30 12:07
何君堯今天办事处又被人中纵火了[流淚],现在一个人在拉票,屯門美樂輕鐵站旁邊。有附近的朋友去幫忙拉票的 ...

推!
雖然不是在我果區
不過我今星期六放假都想和c6入屯門支持下佢

別墅

回覆樓主:

支持何律師。

子爵府

支持何議員

首頁

尾頁

跳至