自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

詠豬媽 發表於 19-11-27 07:07
我唔理佢個髪型係點,我反而想話點解個劇情會咁不知所謂成班人竟然恭喜佢做咗大龍生女朋友,羡慕佢 ...

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

hiyuet 發表於 19-11-26 21:03
Ma姐幾時同大龍生拍拖架?邊集呀想睇返
https://m.youtube.com/watch?v=99dOFWSJXTI

第705集
《歡樂滿國華》將至,要上台表演嘅大龍生羅樂林差個拍檔,咁啱見到Ma姐何綺雲彈豎琴,就邀請Ma姐成為佢嘅表演拍檔,仲同大房二房表示Ma姐係自己嘅新女朋友!雖然發展有啲快,但Ma姐終於等到今日啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

日月水火 發表於 19-11-26 20:50
弊!可能我眼光另類 覺得佢呢個髮型ok喎!

其實我都覺得佢呢個髮型OK,係佢特色,改咗弟二個髮型就唔係Ma 姐,會變咗Maggie 姐!

伯爵府

ewater 發表於 19-11-27 08:04
https://m.youtube.com/watch?v=99dOFWSJXTI

第705集

呢集係扮㗎咋,真正表白係幾集之前,鐵面陳受腳傷,受旁人鼓勵下感到Rebecca好,喺佢向Rebecca表白之時,大龍生亦收到張Ma姐向許願樹許願的相片,知道左佢的願望是做龍家四太,於是就向Ma姐表白。

侯爵府

回覆樓主:

我有衝動想喺側邊揭起佢啲頭髮,睇下係咪假髮!

子爵府

減齡達人勳章

詠豬媽 發表於 19-11-27 07:07
我唔理佢個髪型係點,我反而想話點解個劇情會咁不知所謂成班人竟然恭喜佢做咗大龍生女朋友,羡慕佢 ...
鐵面陳又會中意呢個咁無道德既女人

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

轉個髮型,贊成

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

ma姐同鐵面陳咪幾好,無啦啦咁樣分開佢地,Rebecca 同大龍生都自私自利,但兩個都可以得到咁好嘅另一半,真係無眼睇編劇唔該快d撥亂反正

男爵府

好媽媽勳章

mercurycc 發表於 19-11-26 20:39
最唔鐘意睇佢及馬海倫好悶,
家庭時間,鐘意睇開心笑下,劇名叫愛回家,唔係做攻心計囉!
...

以前睇,每晚真係可以好開心笑,宜家得安仔做先笑得出,可能係編劇比人炒左有關

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男爵府

回覆樓主:

佢一出場,好有衝動想拎把鉸剪,幫佢剪頭髮。佢做戲又唔得,來來去去果幾個表情,好唔自然咁

首頁

尾頁

跳至