時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

可以怪邊個?

大宅

城大算少 相信中大理大會更嚴重

珍珠宮

回覆樓主:

自己無做好份內事居然去怪人地唔捐錢,宜家當人係老奉一定要俾啊?政府都唔批俾你可想而知有幾黑人憎啦,等食風

伯爵府

自作自受, 攬炒成功,恭喜晒

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

大學個名臭晒校長都記一功,包庇暴徒就必然會出現這個後果,但怕什麼呢?支持暴徒背後班人好有錢住半山用名車,叫暴徒去問佢地拿應該一仟幾佰萬只係細數啦。

伯爵府

牛年勳章

抵死

水晶宮

回覆樓主:

有邊個國際生會想嚟...

子爵府

tutik 發表於 20-1-10 12:16
學校徹底監管學生會,嚴禁涉及政治及港毒議題,及破壞校園內所有學生平等權益先, 我最記得城大女生惡到痴 ...

agree! 城大粗口女生 惡到痴線 dllm 要捉個內地生.
Her name is

城大粗口女邵嵐

she is with Crazy Bee , went to USA AND CANADA to sing HK.

set up trap for HK, ask other country to punish HK.

very crazy! WONDER she was from China and was gave birth by new immigrants or she herself a new immigrant as well.

https://hkgpao.com/articles/1004911

補充內容 (20-1-10 22:39):
https://hkgpao.com/articles/1004911

補充內容 (20-1-10 22:41):
very ugly from heart only knows 粗口

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

只係城大減咩?應該全港都要減啦

侯爵府

揾曱甴王捐啦,佢最愛香港未來主人翁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

有能力既父母都送仔女去外國讀中學大學,留起香港既似乎入到大學都無錢途。香港教育無得救啦。

補充內容 (20-1-10 23:15):
前途。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

Nbs 發表於 20-1-10 22:04
有邊個國際生會想嚟...

香港學生開口說話只係果幾句粗口,黎學粗口咩!

男爵府

我有子女都唔想佢哋係香港讀大學,更何況外地生,見到香港啲所謂大學生不知所謂

子爵府

政府特別係教資會應重新檢討對大學的資助及不應再升格任何大專至大學

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

Glau 發表於 20-1-10 10:57
城大校長郭位表示,受社會風波影響,有原本承諾捐款的善長託辭反悔,令大學籌款備受考驗。
隨着各大院校展 ...

唔好怪人哋!如我係捐嗰個,見到班暴徒般嘅所謂大學生,我都打退堂鼓,啲錢改捐去俾老人院,癌病基金等好過!

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

lakgarden 發表於 20-1-10 23:07
揾曱甴王捐啦,佢最愛香港未來主人翁

啲大學改埋名,老黃瓜同黨基金大學,老黃瓜附屬垃曱大學,老黃瓜兵工大學。

lakgarden    發表於 20-1-11 11:34

男爵府

回覆樓主:

尼度某d家長開心啦,留返d學位比本地生,我估下學年無咩內地生報考香港d大學啦。香港中學生個個都可以升大學啦!!

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

真係以為大學大哂咩?
應該呢幾年都唔會有人黎香港讀書……

侯爵府

vesley 發表於 20-1-10 22:38
agree! 城大粗口女生 惡到痴線 dllm 要捉個內地生.
Her name is 城大粗口女邵嵐
she is with Crazy Bee , ...

係啦,呀校長,請問呢班流氓黑社會/學生會學生,究竟停咗學未?受紀律處罰未?
你話去勸啲海外生番來讀,咁你點保障佢哋人生安全?

https://youtu.be/OSBZinqKuYA

大宅

ec1338 發表於 20-1-10 17:07
城大算少 相信中大理大會更嚴重

https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20200104/s00001/1578130870246/中大拓展及籌募處長宿舍上吊亡
拓展及籌募處長都自殺左
我唔係yc無咩陰謀論,我相信中大咁「紅」肯定好多取消捐款,仲有7000萬唔知點埋單,佢面對好大壓力囉

首頁

尾頁

跳至