親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

大廚勳章

irhk 發表於 20-2-23 16:38
我頭先打熱線電話, 等咗2個鐘頭20分鐘, 排到我嘅時候, 冇接通到客服,竟然再由等0分鐘慢慢一路再增加返 ...

我上個星期曼谷張機票都有問題所以打電話就冇可能有人聽。。不過用佢個Apps嘅live chat。。我成功喎唔駛等好耐真係有人幫我真人對話更改。。。但係用咗三次chat。。只係一次等好耐都冇反應其他兩次真係有問有答
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

irhk 發表於 20-2-23 23:29
我自己將行程由2月底改到8月下旬,3個人共俾多近5千,好無奈,但比取消只退回稅冇蝕咁多...感覺上 。 ...

自己網上改都有項服務費要收,無收你呢項費用?

子爵府

Lmykfg 發表於 20-2-25 12:31
自己網上改都有項服務費要收,無收你呢項費用?

網上客服回覆係如經熱線客服更改每人每程額外加$110。我自己手機app改只收更改費,我三人來回六程收580x6=3480。

子爵府

seaheart88 發表於 20-2-25 12:02
我上個星期曼谷張機票都有問題所以打電話就冇可能有人聽。。不過用佢個Apps嘅live chat。。我成功喎唔駛等 ...

我原本諗住熱線電話真人對話會清楚直接啲,失敗後,我都係用app内轉人工客服文字對話,因為第一次用hk express,疑問較多,感覺上 點都比真人直接對話差少少。

瑪瑙宮

大廚勳章

irhk 發表於 20-2-25 19:25
我原本諗住熱線電話真人對話會清楚直接啲,失敗後,我都係用app内轉人工客服文字對話,因為第一次用hk exp ...

都叫做好㗎啦聯絡到。。。總之佢幫我攪得掂張機票我就算啦。。。係呢啲繁忙時間唔好要求咁多細節嘅嘢問你問去。。我淨係想佢搞掂我肚機票出得發就算
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

irhk 發表於 20-2-25 13:31
網上客服回覆係如經熱線客服更改每人每程額外加$110。我自己手機app改只收更改費,我三人來回六程收580x6= ...

原來apps 改又免服務費,多謝提點,想問下改日期的航班收費是否比新訂貴幾百?

子爵府

Lmykfg 發表於 20-2-28 12:32
原來apps 改又免服務費,多謝提點,想問下改日期的航班收費是否比新訂貴幾百?
...

要睇返日子,我選八月下旬來回,凈機票價來回比原本二月尾出發來回貴$5xx 每人。

大宅

irhk 發表於 20-2-28 19:25
要睇返日子,我選八月下旬來回,凈機票價來回比原本二月尾出發來回貴$5xx 每人。
...

我之前睇都係每程貴$500。
多謝各位提供有關資料,今日卒之航班被取消啦。

首頁

尾頁

跳至