夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

好多呢d男人,最近遇到個表面好老公好爸爸結婚十幾年有點錢,但私下wtp flrit我,表明想我做小三情人,我唔破壞人家庭的,冇so佢,我老公好鍚我唔洗佢了。
我覺得結左婚幾耐表面幾好都唔好信晒,好多經不起誘惑。我拒絕佢,佢又找下一個如有女人肯,佢老婆始終會比佢傷害。

公爵府

虎到金來勳章

狐朦 發表於 20-2-18 02:23
好多呢d男人,最近遇到個表面好老公好爸爸結婚十幾年有點錢,但私下wtp flrit我,表明想我做小三情人,我唔 ...
我都有呢D朋友, 又係不停flrit人地老婆.....最後同自己老死個老婆一齊, 真係PK.

複式洋房

wbowbo 發表於 20-2-17 18:55
感覺你唔想離婚, 你打算點?

最後佢同我講,無小三,
甘我為左個女選擇相信,
真係無人想離婚,
我自問甘堅強,咩都會忍受到,
但最後如果真係一場誤會,導致兩公婆散左既話,會好可惜。
假約佢有小三,而分左手,甘咪當無事發生,為左頭家,肯回頭,甘我都會原諒佢,
佢係勁大男人,唔會氹你反屋企,亦都唔會求你……
所以唯有自己做小女人,
第時唔好再甘好奇心重,唔好再周圍搵野就無事,
我係傻,唔係蠢,
只好繼續傻落去……

複式洋房

syc7 發表於 20-2-17 23:44
是的, 知道咗真係好難返轉頭, 相處上已經完全唔係嗰回事

當重新開始,慢慢比時間大家再相處,
建立反呢個屋企啦……

公爵府

虎到金來勳章

寶寶花師拉 發表於 20-2-18 12:48
最後佢同我講,無小三,
甘我為左個女選擇相信,
真係無人想離婚,
岩, 既然選擇相信, 那就唔好再搵嘢, 何必搵埋D唔知係咪真嘅事去傷害自己, 好痛苦.

大宅

寶寶花師拉 發表於 20-2-17 00:55
點解d 男人可以甘賤格?同佢相處左十幾年,

我其實真係好愛呢個男人,有個女,

係!冇錢都有小三,男人真係好賤格!我都好辛苦,每日其實都唔開心,但冇辦法,可以點(emoji)

侯爵府

狐朦 發表於 20-2-18 02:23
好多呢d男人,最近遇到個表面好老公好爸爸結婚十幾年有點錢,但私下wtp flrit我,表明想我做小三情人,我唔 ...

的確好多呢類男人
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

伯爵府

回覆樓主:

點解會唸小朋友比左個男人,小朋友自己骨肉,幾辛苦都要番,比男人,可以衣食住行無問題,但攪到個小朋友一pat野真係唔想。

不過就各有自己難處。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

寶寶花師拉 發表於 20-2-17 09:23
但係我寧願要個女,都唔會再搵男人,自己單親媽媽湊大佢,
無左個女,我人生就乜都無哂,
我唔可以比佢跟 ...

大宅

捉到正就狠心小小走
個女會知道邊個好邊個唔好

侯爵府

回覆樓主:

真係確實佢斷先好,唔好信佢無
唔好點評我

大宅

樓主,你老公同我老公都一樣,大男人,鬧交都要鬧到你傷心爆喊為止,要坳贏你,從來唔會氹返你,從來無認過錯,之前比我知道佢同個女人傾計傾到過曬火,都唔認錯,仲大聲過我話我管佢又盛,但唯一同你地唔同係平時我同我老公都多嘢講,我都同你一樣做緊一個傻瓜,繼續做個好老婆,希望佢真係唔會再搵個女人。

別墅

我同佢十幾年,小朋友都有
佢竟借一大筆錢俾小三,小三知道我發現左佢存在,錢又拎左就即刻話分手,但個男人竟然話唔會放棄佢,會努力追佢,現在佢就負債累累,我唔知個小三有冇還錢俾佢,但個小三好出名周圍借錢同做人小三,擺明係桃色陷阱,點解都唔醒,個女人仲要係公司同事
個衰人仲話離婚,話我對佢一直唔好,我俾個機會過佢,但佢唔要,仲要一次又一次語言傷害我 ,仲話想離婚後一齊住,我唔肯,佢就話我絕
點解佢可以覺得自己出軌出得理所當然,將所有責任推落我身上,現在當我係仇人,當個女人係女神
面對十幾年感情好唔捨得,點解個男人可以咁

複式洋房

mayce860914 發表於 20-2-21 12:01
樓主,你老公同我老公都一樣,大男人,鬧交都要鬧到你傷心爆喊為止,要坳贏你,從來唔會氹返你,從來無認過 ...

其實我都真係好驚,但既然信既話,自己好奇心唔可以再甘大,甘多手搵野,
其實我都唔明,係咪就係因為十幾年,所以乜都會淡,唔識咩係珍惜?
我都諗緊,應唔應該放手,比個機會自己重新……
係有唔捨得,而且佢同個女好好感情……我係咪應該乜都唔好再諗?

複式洋房

QBEBE 發表於 20-2-21 12:06

我同佢十幾年,小朋友都有

做女人其實應該都要堅強,無男人唔死得,
你老公仲要借錢比小三,當女神,
有呢d 男人,執到都喊三聲,
離婚,唔一齊住好事!
呢個世界真係咩男人都會有,
睇下遇上好唔好彩……如果你仲後生,我勸你盡早搵果個。

真心覺得男人信唔過……奈何我都要扮傻……比機會大家……

大宅

寶寶花師拉 發表於 20-2-23 00:24
其實我都真係好驚,但既然信既話,自己好奇心唔可以再甘大,甘多手搵野,
其實我都唔明,係咪就係因為十幾 ...

我都有咁諗,但做又另一回事,我都係諗住比次機會大家,比個仔有一個完整嘅家庭,自己盡力做好自己本分,如果個老公都係無改變就離開。

別墅

mayce860914 發表於 20-2-23 00:50
我都有咁諗,但做又另一回事,我都係諗住比次機會大家,比個仔有一個完整嘅家庭,自己盡力做好自己本分, ...

我都曾經同我老公講過比多次機會大家,但佢話對我死心,真係估唔到十幾年感情敵唔過小三
我覺得害左小朋友,令佢哋無完整家庭
而且對我黎講。。十幾年感情話忘記就忘記。。真係好難

大宅

QBEBE 發表於 20-2-23 09:49
我都曾經同我老公講過比多次機會大家,但佢話對我死心,真係估唔到十幾年感情敵唔過小三
我覺得害左小朋友 ...

如果講到死心,咁就算啦,做乜都無用,只能夠講個小三真係好強。

別墅

mayce860914 發表於 20-2-23 11:42
如果講到死心,咁就算啦,做乜都無用,只能夠講個小三真係好強。

個小三真係好強,可以拎我老公借巨款俾佢,仲要拎完錢同我老公話分手,我老公都唔願死心,誓要追返佢,仲話唔駛佢還錢
我都唔知係咪叫當局者迷,劇情擺明係桃色騙案,點解佢都可以唔醒,我d小朋友仲係好細

大宅

QBEBE 發表於 20-2-23 11:50

個小三真係好強,可以拎我老公借巨款俾佢,仲要拎完錢同我老 ...

真係唔要都擺啦,咁賤格!不過真係男人唔壞女人唔愛嘅,我老公都係一個從來唔認錯嘅人,就算比我知道佢同個女人曖昧關係,都仲要大聲過我,講啲嘢勁過分,佢知我唔捨得離婚就大我,不過而家暫時都叫生活正常返,大家都努力改變緊。但我都係好敏感,成日偷睇佢電話

首頁

尾頁

跳至