自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

厚多士 發表於 20-10-7 12:30
我忍唔住問左佢,佢當然話冇野,話係舊同事,我問佢點解只係specific 比那個女仔,佢解釋唔到,話對唔住! ...

你因咩事成日鬧佢?
大人大姐邊個鍾意被人鬧,夫妻間有問題咪坐低傾,鬧係解決唔到問題
女人成日鬧,等如間接推個老公出去....(後果自己諗)
我唔係話你老公做得啱,但有d野唔係無緣無故發生,都要諗下平時相處係咪出咗問題

瑪瑙宮

厚多士 發表於 20-10-7 12:22
原來天下男人都差不多, 一向以為雖然C6搵錢唔多,但個人表面上好就得人,又算顧家亦會幫忙照顧個女做家務。 ...

点解比你登入到

瑪瑙宮

瑤瑤~ 發表於 20-10-7 12:55
你因咩事成日鬧佢?
大人大姐邊個鍾意被人鬧,夫妻間有問題咪坐低傾,鬧係解決唔到問題
女人成日鬧,等如間 ...

係羅,无端端做咩闹佢

伯爵府

Celine524 發表於 20-10-7 12:36
我從不check 老公,老公亦不check 我
不想知,
我有位上司人前人後好愛老婆,佢其實同不同女同事flirt, 見一 ...
我之前沒有check 的,不過近日冷戰,又覺得佢有D唔同,再加上我FB成日彈出一個女仔的profile suggested friend, 而共同朋友是我C6, 所以令我有D好奇

珍珠宮

厚多士 發表於 20-10-7 12:22
原來天下男人都差不多, 一向以為雖然C6搵錢唔多,但個人表面上好就得人,又算顧家亦會幫忙照顧個女做家務。 ...

我一向冇check C6手机,亦冇keep佢密碼。。。。但我一直好警惕自己要自強,唔開心隨時走也得。
check左有事又唔走,盏自己唔開心,咁check來做乜呢? 所以我唔費心神去check,要是蒲到浮面俾我知,即走,省得唔開心。

公爵府

回覆樓主:

如果係初期曖昧階段,我會直接警告下佢,當俾次機會睇下佢點,如果佢依然繼續玩火,到時先諗走唔走都未遲

男爵府

厚多士 發表於 20-10-7 13:02
我之前沒有check 的,不過近日冷戰,又覺得佢有D唔同,再加上我FB成日彈出一個女仔的profile suggested fri ...

既然而家比佢知道你有懷疑,
如果唔想分的佢應該會睇路,曖昧快啲收檔..

子爵府

我BF之前都俾我發現同個女仔有曖昧, 嬲左佢2 WEEKS,之後警告左佢

精神上出軌雖然唔可以接受,但都可以俾次機會o既, 當然信任度大減,要一直觀察

子爵府

我之前沒有check 的,不過近日冷戰,又覺得佢有D唔同,再加上我FB成日彈出一個女仔的profile suggested fri ...

我朋友愈check 愈多,但問心佢一定不想離

珍珠宮

你老公咁勤力操fit自己,孔雀開屏中.....
心野係㩒唔住.....
兩夫妻感情有問題...佢喺你到搵唔到想要既溫柔同愛,自然另覓他人
認真去見婚姻輔導,搵出雙方之間嘅問題
如果唔認真解開你心淡嘅心結,雙方漸行漸遠,即使無第三者都行唔到落去

kamchaibaby    發表於 20-10-8 08:41

子爵府

我朋友愈check 愈多,但問心佢一定不想離

公爵府

虎到金來勳章

我忍唔住問左佢,佢當然話冇野,話係舊同事,我問佢點解只係specific 比那個女仔,佢解釋唔到,話對唔住! ...
佢咁答就真係要小心D.

男爵府

嬲下都要嘅,不過之後應該再了解清楚d~

子爵府

不如咁諗,呢件事,你c 6 一定係鬼鼠架喇!但係又咁諗。,,如果佢地已經有野,應該唔使經fb 傳情啦,直接whatsapp , 咁你c 6 應該未出軌,你會唔會可以原諒佢?

我諗,佢想喺個個女同事身上搵一啲你無既野。。。。你地之間係咪有d 問題出現咗?

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

如果成日俾人鬧,佢都會心淡架⋯咩事成日鬧人?

子爵府

最緊要唔好生多個小朋友, 其他野就要睇自己有乜條件,先至可以決定點做。

生活始終都係要錢,所以,要裝備好自己,搵到好工先再打算。

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有無儲蓄?
無娘家返 有無其他兄弟姊妹幫忙?

今次好彩你醒目發現到

侯爵府

原來係fb profile suggestion 俾左個hint 你咁個女仔你老公點識返黎?係岀面做運動識既?
如果冇嘢又點會只specifically 佢,即係有人心郁郁。成日俾你鬧就要係外面識人?咁因乜俾人鬧? 抵唔抵鬧先?返到屋企唔幫手湊女掛住打機個d?最憎d男人又要結婚又要生仔但又唔幫手,如果揾得多俾夠家用都順氣d。(唔係話樓主老公,因佢冇交代點解鬧老公)
樓主話老公都顧家會照顧阿女,又就得人,咁點解仲成日俾人鬧?不如樓主都諗下點解老公會唔開心

伯爵府

yurijm 發表於 20-10-7 12:52
回覆 厚多士 的帖子

呢個程度我完全接受晤到分明係精神出軌
我都接受唔到,已經租了一星期酒店帶個女出去冷靜思考一下,不過要走也不是一朝一夕,之後都係要回家面對

首頁
12345...8

尾頁

跳至