跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 feclagnes 的帖子

因為唔熟識簽證程序,網站資料不易跟,打電話問領館但有時佢哋都未必答到我的問題,所以感到好混亂,好在呢度有過來人指點迷津,實在感恩🙏🙏🙏

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ccchu_cat 發表於 21-4-5 07:20
更新消息,我嫂收電郵通知說NVC 巳收齊所有文件了,將會安排約見香港領事,再等通知. 如有通知再update 大 ...

Jm你好,你阿嫂收到消息未因為我仲未收到,所以問問

別墅

lehcar_208 發表於 20-11-25 12:11
我地係上傳返攞良民證張收據架。

你好!請問申請良民證是否收到信先可以去辦理嗎?謝謝(emoji)

子爵府

良民證有時限的, 太早申請, 可能又要申請多次的了.

複式洋房

feclagnes 發表於 21-6-10 19:57
Jm你好,你阿嫂收到消息未因為我仲未收到,所以問問
你好,上月我再追問移民局情況進度,早幾天回覆說巳知收齊資料等安排約見,叫我睇番進度表喎,我哥及嫂申請在2009年3月F3, 現在排至2008年11月,即係還有3-4個月左右才可見領事,佢話通常會排期曰子前一個月前會收到通知,所以期待3個月後有通知吧.

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ccchu_cat 發表於 21-7-11 15:10
你好,上月我再追問移民局情況進度,早幾天回覆說巳知收齊資料等安排約見,叫我睇番進度表喎,我哥及嫂申請 ...

請問進度表係邊個?可否比條link 我,因疫情前面大塞車。我同另一jm都等左成年,都未有得interview謝告知進展

複式洋房

feclagnes 發表於 21-7-11 15:14
請問進度表係邊個?可否比條link 我,因疫情前面大塞車。我同另一jm都等左成年,都未有得interview謝告知 ...
http://www.uslawchina.com/pepq.asp
看親屬移民我屬於第三類A 表,現在排隊至2008年11月.

複式洋房

tsemay32 發表於 21-7-9 10:05
你好!請問申請良民證是否收到信先可以去辦理嗎?謝謝(emoji)
係喎.

伯爵府

ccchu_cat 發表於 21-7-11 15:22
http://www.uslawchina.com/pepq.asp
看親屬移民我屬於第三類A 表,現在排隊至2008年11月.
...

謝告知

首頁

尾頁

跳至