自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

父母應該好傷心,一時大意,真係後悔莫及

珍珠宮

減齡達人勳章

幸福花海 發表於 21-3-1 16:08
個氣窗咁大,可以跌出一個人,點解會唔装窗花!

x2

水晶宮

死伙,我新屋都冇窗花

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

咁恐怖?嗰氣窗可跌出一個人?如果有咁大個氣窗,點解仲要開個窗瞓?慘

男爵府

點會咁架,氣窗咁大可以跌到人出去?

333s    發表於 21-3-1 16:29

男爵府

RIP

...不過我都唔係好明....隻窗咁大可以跌個人出去...?
窗花真係好重要....

已刪除用户

回覆樓主:

公爵府

慘加內疚

伯爵府

父母一定一世都唔安樂

象牙宮

唔係第一次發生,唔明d人點解咁留意下。

象牙宮

回覆樓主:

訓上面,隻窗係隔離,點都唔可以開窗啦!當然有無窗花都係問題

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

碌架床無床邊咩?
單人床唔會咁高㗎?

象牙宮

1314625 發表於 21-3-1 15:58
麗港城9歲男童瞓上格床 意外從氣窗墮樓昏迷 送院搶救後不治
https://www.hk01.com/ ...

RIIP
意外從氣窗墮樓。 瞓上格床。床近窗, 又打開氣窗。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

Sad
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

琥珀宮

回覆樓主:

有啲事考慮多啲,就唔會後悔。

一路好走!

水晶宮

會唔會被告疏忽架?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

今日兩單

子爵府

我想知佢屋企果個位的設計,點解會咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

首頁
12345...10

尾頁

跳至