自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

對bl劇冇興趣,唔識都唔出奇。我識大叔的愛係因為日版,之前我睇過日版,同埋愛回家都模仿過入面嘅情節個時日版個套好hit

珊瑚宮

jtw_ki 發表於 21-7-18 09:08
對bl劇冇興趣,唔識都唔出奇。我識大叔的愛係因為日版,之前我睇過日版,同埋愛回家都模仿過入面嘅情節:hap ...

係對主角樣衰bl劇無興趣啫
bl劇, 主角個樣係重點之一, 唔靚或是樣衰,好難投入到去睇

侯爵府

大叔的愛冇興趣,星夢更冇興趣,歌唱啫!個個喊苦喊忽,最頂癮係果班所謂星級導師,自己都未唱得掂,仲去教人,笑大人個口

伯爵府

Gigi1127 發表於 21-7-18 07:43
我是否唔入流?
不過我見到鏡的樣子,已無興趣睇
無話入唔入流嘅~
各花入各眼,各人有各人嘅喜好!

唔鐘意嘅就係唔鐘意。只要唔影響到人就無問題啦!

子爵府

marcus_hclee 發表於 21-7-18 08:04
Mirror 同Error 成員d樣有部分好趕客
唔嚇人果d就普通甲乙丙+粉樣
睇電視梗係睇到靚嘢架啦

家下佢哋真係好紅, 身邊朋友都迷戀
好似中左降頭禁, 又話佢哋代言既產品都買

以前男神準則, 唔係高大, 型, 俊俏?
現在好似唔同晒, 聽到朋感覺既迷戀為免
炒架只有唔出聲, 心中暗覺得淡笑

子爵府

Gigi1127 發表於 21-7-18 07:43
我是否唔入流?
不過我見到鏡的樣子,已無興趣睇

x2

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

睇咗一節大叔,演員啲表情太浮跨,冇興趣。 但阿仔晚晚睇到大笑。
反而尋日睇返1至4集聲夢,雖然唔係個個都唱得好好,但又好吸引,睇完一集再睇一集...

伯爵府

有朋友話好睇,但我睇咗半集已經熄機

珊瑚宮

lemonlemoncc 發表於 21-7-18 09:18
家下佢哋真係好紅, 身邊朋友都迷戀
好似中左降頭禁, 又話佢哋代言既產品都買

昨日先有人同我講,mirror咪即係以前黎明囉
我即講, 差好遠好遠, 樣已經差九條街
一個係靚仔, 現在仍然係靚佬, mirror三尖八角, 無一件可入靚仔行列。

男爵府

cbeyond 發表於 21-7-18 08:17
我都係睇星夢, 起碼有實力
對d又唔靚仔, 主角有點樣衰的bl劇, 零興趣

我都同意你所講。我最鍾意Archie,因實力穩定,樣幾好又高大但我覺佢把聲唔夠獨特性,反而Rock的聲線獨特又天生靚聲,不過Rock性格太唔輸得我唔like,而且心理質素唔得
我知道Gigi的實力係好成熟和強,無特別like佢,但都覺佢係冠軍人選
Yumi就各方面都穩定,係唱歌唔算好有技巧、但都應該入三甲架喇

男爵府

YY1101 發表於 21-7-18 08:52
Gigi自己幫自己賣廣告
住大宅都要再努力D
百貨賣百客

我不是炎明熹
全香港大把人叫Gigi啦
而且我唔特別like Gigi,睇我post知我最like Archie

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

cbeyond 發表於 21-7-18 09:28
一個係靚仔, 現在仍然 ...

咪係,同Leon比無得比啦!

男爵府

黎明都係無實力,我覺得一向佢都係賣靚仔高大,把聲唔難聽咁囉
Mirror較為好樣係Anson Lo,姜濤囉,但未至於我鍾意的靚仔type

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我老公都話,mirror (佢只指最好樣果兩個)只是鄭伊健級數,未到黎明

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

ChingYee123 發表於 21-7-18 08:46
點解無咩人嘈?因呢套劇雖然日日係網上周圍吹奏,但實際收視率只有6點幾,基本上係好少家庭觀眾睇,所以根 ...

我有上網睇刑偵,無跟電視台睇因為太慢了,但無線用呢套對大叔,係會有啲蝕,刑偵成套都灰沉沉,有啲位都幾深,好多人坐喺電視前面只係想咩都唔諗咁睇套劇。大叔呢度係著數左,但我真係唔接受BL所以都無睇,終於搵一晚睇左半集,相信都係認真既劇唔係鬧劇,但真係不是我杯茶。

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

黎明高大又似返個男人!身型挺直唔會A字膊!

塊鏡有邊個似男人呀?就算係舊薑,都係似街童多D。大家都係狂拍廣告,但黎生當年的廣告係電影級大製作,4分鐘幾有故事性既電視廣告,成為香港電視廣告既經典!

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

第一集睇咗半個鐘已經放棄,講真日本版兩輯我都睇咗,超好睇搞笑,雖然入邊啲男主角都係唔係咁靚仔但係劇情好睇,但係一睇香港版抄到足咁滯,好悶做得又唔係話好好所以放棄咗,加上入邊啲主角真係…..個人意見啫

水晶宮

畀面勳章

我ok Anson,又不是特別反感同性戀,但我見到hehe場面咁公開會不其然打冷震

男爵府

cbeyond 發表於 21-7-18 08:17
我都係睇星夢, 起碼有實力
對d又唔靚仔, 主角有點樣衰的bl劇, 零興趣

星夢有些是有實力,又謙虛的年輕人。我好鍾意見到佢地正能量又肯去受教,努力為夢想。
利申:我已是個3x歲的中女。

水晶宮

我兩樣都無睇
勉強知大家講緊邊個人,但內容/詳情就唔知

首頁
12345...8

尾頁

跳至