夫婦情感

跳至

首頁
12345...11

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

講咁多side 氣。往自己臉上貼完金未? 貼完快放生太太, 佢值得有更好。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

男教育者 發表於 22-1-1 00:54
我已經結左婚啦,結左婚5年,有一個好好既妻子,佢係好老婆黎,
我自己樣貌很好,身高都185,我做營養學, ...

子爵府

回覆樓主:

如果你有生理嘅需要你應該同你太太講大家溝通, 如果你係愛你太太嘅 更加唔可以受傷害嘅事情

複式洋房

回覆 crystal媽咪 的帖子

叫雞,我驚即刻有報應,性病

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男教育者 發表於 22-1-1 15:37

你揾SP/女友,你估一定冇病咩
見你有誠意打咁多字,似唔係膠post咋

同老婆傾開多d飯好過
安全,又唔駛擔驚受怕,又比人話
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

crystal媽咪 發表於 22-1-1 14:05
大家都喺聖育強中學做教師

笑死我

伯爵府

男教育者 發表於 22-1-1 15:37

同得你做SP, 佢都好open, 有性病嘅機會率都唔低。
哩啲女人初頭話同你SP啫,當你上咗之後,佢就會得寸進尺, 用通知你老婆來要脅你, 到時你就一身蟻啦, 正所謂光棍佬教仔,便宜莫貪。 你嘅 代價係冇咗個賢妻同個家 ,做埋千古賤男。
勸你好好同太太溝通, 佢愛你唔想失去你,佢自然 會改變下自己。 當然你也要了解點解佢對這方面沒有興趣, 若是佢平時工作及照顧家務太累,你可否幫他做下家務減輕佢負擔, 幫佢按下摩舒緩下, 也可幫助前奏。 若是身體有某方面不適, 也可看看醫生或者用其他藥物幫助舒緩解決問題。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

己所不欲 勿施於人。
諗下,如果你老婆送帽俾你,有乜感想。
女人要搵,大把機會,
唔係你先會有桃花,
唔好挑戰你女人嘅底線。

kwhkwh    發表於 22-1-1 21:47
cathngai    發表於 22-1-1 20:36

男爵府

回覆樓主:

除非係玩家,否則一定有手尾。
好多女,易食難送,到時只會斷送婚姻。
大食是藉口,用心對你老婆喇,同老婆培養多啲性趣。好男人。

cathngai    發表於 22-1-1 21:49

男爵府

唔使錢送上門,通常都係最貴,睇你係咪承受到妻離子散嘅後果

民房

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

你宜家想出軌定係唔會出軌?
人係應該有自制能力,如你決定出軌,你亦會失去愛你的人。

複式洋房

冇偷食冇出軌,都吾想做賤男,狗公
我同老婆傾過呢件事,佢話會做返多d

cathngai    發表於 22-1-2 01:53
cathngai    發表於 22-1-2 01:53

複式洋房

回覆 Belavizio 的帖子

當時我去睇面相,手相,從面相睇37-38夫妻關係最慘,經常嘈交
從手相睇,我3字尾會出軌
時間都幾吻合

睇相佬同我講,操守問題,沒有任何方法,盡量平時多做善事。

複式洋房

回覆 cathngai 的帖子

的確多誘惑,1.因為我從事女性主導既行業,而且太多單身女同事了。
2有男同事,但衣著打扮都吾好,身型肥,不靚仔,而且男同事吾多
3.老婆又沒有滿足我

複式洋房

回覆 cecelc 的帖子

講到女同事明知你有老婆都要同你咩咩
佢又性慾強呀?

講到自己咁多人鐘意,咁吸引,我又唔係幾信

回覆:講真,當你係一個靚仔靚女果時,仲要去異性地方工作,你仲唔贏哂咩,假設你係靚女去做工程,大把男仔上黎溝你啦,唔理你係咪結左婚?

複式洋房

回覆 soso1227 的帖子

同得你做SP, 佢都好open, 有性病嘅機會率都唔低。
回覆:其實吾一定,A0都會架啦,因為d女仔識吾到男仔。
會lonely.

哩啲女人初頭話同你SP啫,當你上咗之後,佢就會得寸進尺, 用通知你老婆來要脅你, 到時你就一身蟻啦, 正所謂光棍佬教仔,便宜莫貪。 你嘅 代價係冇咗個賢妻同個家 ,做埋千古賤男。
回覆:呢個我其實幾驚,因為工作地方啦,太危險

勸你好好同太太溝通, 佢愛你唔想失去你,佢自然 會改變下自己。 當然你也要了解點解佢對這方面沒有興趣, 若是佢平時工作及照顧家務太累,你可否幫他做下家務減輕佢負擔, 幫佢按下摩舒緩下, 也可幫助前奏。 若是身體有某方面不適, 也可看看醫生或者用其他藥物幫助舒緩解決問題

回覆:我同佢講左啦,佢話盡量試多d

複式洋房

回覆 kazafkoo 的帖子

我見到王力宏 小豬既下場都係好慘,所以我都驚既

琥珀宮

回覆樓主:

複式洋房

回覆樓主:

同太太傾咪好囉, 太太如果愛你就會盡量滿足你,不過你講到自己咁大食,都要體諒下太太有嘗試,夫妻關係係雙向㗎嘛~

真係好討厭啲男人用老婆滿足唔到自己嚟到做藉口被迫去偷食,人類進化咗㗎喇,用個腦諗嘢定用下體諗嘢自己可以決定,冇任何藉口架咼,想偷食就攤開出嚟同老婆講,一係互相解決 ,一係離婚自己慢慢出去食飽佢,而唔係背叛瞞住太太去搞三搞四,呢個道理男人幾時先明?

唔好對號入座呀,你出呢個po如果唔係膠,起碼證明到你有用腦, 如果唔係你一早做咗喇~希望你keep到,又同老婆改善到,繼續做個好男人啦~仲咩有人唔做要去做狗呢?係咪先?good luck

首頁
12345...11

尾頁

跳至