潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

moniy 發表於 22-1-27 01:31
Thanks, Baby !! 咁夜重未瞓
我買唔到你個Vert Amande,買返個Gris Meyer都好!灰中有 ...

色好靚又易襯衫,恭喜你
work hard PLAY hard

珍珠宮

令色令皮令袋
生日快樂呀~

珍珠宮

babycakez 發表於 22-1-27 01:51
其實我覺得mini R實用度會高過c, 因為個扣係有少少難開,所以我之前都有考慮過入手一個halzan或roulis作為 ...

我老公話Mini Roulis係靚,不過貴,無Halzan25咁抵用!
真心覺得佢啱呀!容量無得比,我要執走好多嘢同轉用card case至可以放到出門返工嘅嘢!千年無用過嘅Calvi又要出動了!

珍珠宮

Akimoto2115 發表於 22-1-27 07:35
令色令皮令袋
生日快樂呀~

Thanks(emoji)

珍珠宮

jenniferK 發表於 22-1-27 07:19
色好靚又易襯衫,恭喜你

多謝,班長(emoji)

伯爵府

moniy 發表於 22-1-27 08:21
我老公話Mini Roulis係靚,不過貴,無Halzan25咁抵用!
真心覺得佢啱呀!容量無得比,我要執走好多嘢同轉 ...

你老公分析得好好所以我比較少用mini C, 除非我自己一個出街唔洗湊住啲細路
不過細袋可以逼我哋斷捨離

珍珠宮

babycakez 發表於 22-1-27 08:34
你老公分析得好好所以我比較少用mini C, 除非我自己一個出街唔洗湊住啲細路
不過細袋可以逼我哋斷捨 ...

其實我本身已經帶好少嘢出街,依家要進一步少
我用開Compact Silkin,長遠要轉用Card case至得啦!揾緊Bearn Card Case,不過未有啱色

伯爵府

moniy 發表於 22-1-27 08:54
其實我本身已經帶好少嘢出街,依家要進一步少
我用開Compact Silkin,長遠要轉用Card case至得 ...

我用咗card holder 十幾年,這些年如真係要畀現錢一定「巢蚊蚊」而家少咗用cash
Compact silk’in 性價比高入面啲pattern好靚!不過我等咗好耐了…放棄中

珍珠宮

babycakez 發表於 22-1-27 09:05
我用咗card holder 十幾年,這些年如真係要畀現錢一定「巢蚊蚊」而家少咗用cash
Compact silk’in ...

Compact Silk'in係我覺得最啱用嘅銀包, 我重有兩個存貨响屋企
其中一個係珍藏至愛嘅Raisin色, 當時重買埋coin bag比老公用, 佢勁like

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

嘩SA好快手!
我都講定:恭喜發財
PS EVERCOLOR FANS xN

伯爵府

moniy 發表於 22-1-27 09:11
Compact Silk'in係我覺得最啱用嘅銀包, 我重有兩個存貨响屋企
其中一個係珍藏至愛嘅Raisin色, 當時重買埋c ...

仲有兩個存貨!!!羡慕c人咩!
好好呀,買埋畀老公

珍珠宮

nakiinei 發表於 22-1-27 09:15
嘩SA好快手!
我都講定:恭喜發財
PS EVERCOLOR FANS xN

係呀! 我都覺得係神速呀!
我SA好多時都已讀不回, 但永遠都係唔聲唔聲嚇你一驚, 所以我接受佢已讀不回囉

珍珠宮

babycakez 發表於 22-1-27 09:15
仲有兩個存貨!!!羡慕c人咩!
好好呀,買埋畀老公

只係買coins bag咋, 好少嘢啱佢用, 因為佢好求其!
不過來緊應該會搵個銀包比佢, 搵得來應該到佢生日啦
銀包存貨重有一個絕版Evelyne短銀包, 係Bois de Rose色
係大約十年前初入坑時買的, 呢個堅係普皮中嘅珍品, 好少有
我一直唔捨得用, 間中攞出來欣賞下

侯爵府

Congrats
Roulis真係好方便,我用佢嘅頻率多過c好多
我都買了個gris meyer ,但我睇唔出有佢帶綠添

伯爵府

moniy 發表於 22-1-27 09:29
只係買coins bag咋, 好少嘢啱佢用, 因為佢好求其!
不過來緊應該會搵個銀包比佢, 搵得來應該到佢生日啦:hap ...

完全唔知有Evelyne 短銀包,啱啱Google 先知點樣,又長智識了!
你好有心啊,預定時間H真係可遇不可求,不過你SA咁幫得手應該冇問題

珍珠宮

montea 發表於 22-1-27 09:35
Congrats
Roulis真係好方便,我用佢嘅頻率多過c好多
我都買了個gris meyer ,但我睇唔出有佢帶綠添

我本身無C呀!因為麻麻地個大H扣
Gris Meyer係有好輕微的綠,陽光下會覺D,影相就難影到出來!
尋晚我拼埋果Etain度就覺得個灰底唔同

珍珠宮

babycakez 發表於 22-1-27 09:41
完全唔知有Evelyne 短銀包,啱啱Google 先知點樣,又長智識了!
你好有心啊,預定時間H真係可遇不可 ...

揾返張千年舊相,my Evelyne Wallet family

pymame    發表於 22-1-27 11:57

伯爵府

moniy 發表於 22-1-27 09:49
揾返張千年舊相,my Evelyne Wallet family

謝謝,大開眼界了!
Oval嗰個好可愛

珍珠宮

babycakez 發表於 22-1-27 09:53
謝謝,大開眼界了!
Oval嗰個好可愛

果個係Rose Lipstick coins bag
Evelyne系列的slg多數係Chevre Mysore, 好靚!
不過個card case用咗好多年, 殘晒, SA話洗唔到, 上年已退役

伯爵府

moniy 發表於 22-1-27 10:00
果個係Rose Lipstick coins bag
Evelyne系列的slg多數係Chevre Mysore, 好靚!
不過個card case用咗好多年, ...

H啲皮真係好靚。最鍾意嗰陣皮香

首頁

尾頁

跳至