自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

andyng883 發表於 22-2-13 13:12
政府免費派發地點
民政事務總署目前向污水樣本呈陽性的地區的居民派發檢測包,包括九龍城、大埔、灣仔、中 ...

有困難,-人—支,—個郵箱派幾多?郵差/政府点知該戶有幾多人住

大宅

lcn2009 發表於 22-2-13 14:42
有困難,-人—支,—個郵箱派幾多?郵差/政府点知該戶有幾多人住

我都想知使唔使重新登記地址?
因為啱啱年尾搬咗屋

大宅

應該跟上次口罩

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔係話跟上次登記派布口罩咩?

子爵府

andyng883 發表於 22-2-13 15:37
應該跟上次口罩

原來如此,謝謝

子爵府

funbabyhk 發表於 22-2-13 19:25

宜家先知

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

想問下... 在藥房見到好多唔同的牌子, 是咪隨意邊款都可以? 好多因為牌子/地區來源不同, 價差都唔少....
Stay Hungry , stay foolish !!

大宅

熱血勳章

funbabyhk 發表於 22-2-13 19:25

但係上次冇登記小朋友資料,小朋友口罩我記得係學校派

象牙宮

yk8ky 發表於 22-2-12 12:16
Fb 小心騙案
朋友send來有$39/$49,佢地訂左,
我話怕唔怕騙案架?

象牙宮

hinhin_ma 發表於 22-2-13 22:01
想問下... 在藥房見到好多唔同的牌子, 是咪隨意邊款都可以? 好多因為牌子/地區來源不同, 價差都唔少.... ...
只知準確度唔同。

大宅

指定實惠$48
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5012581348765136&id=191490057540980&m_entstream_source=timeline

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

Fb 小心騙案

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

https://www.sasa.com.hk/SalePage/Index/266597
莎莎網購$225 一盒內有五支

https://www.facebook.com/standouthk/posts/247907200847024

診所見過呢款

搵到有官網

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

hinhin_ma 發表於 22-2-13 22:01
想問下... 在藥房見到好多唔同的牌子, 是咪隨意邊款都可以? 好多因為牌子/地區來源不同, 價差都唔少.... ...

https://hk.news.yahoo.com/%E5%BF%AB%E9%80%9F%E6%B8%AC%E8%A9%A6-%E6%8A%97%E7%96%AB-%E7%94%A8%E5%93%81-%E5%B1%88%E8%87%A3%E6%B0%8F-%E8%8E%8E%E8%8E%8E-%E8%90%AC%E5%AF%A7-223006482.html

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thanks for sharing

瑪瑙宮

回覆樓主:

昨日實惠見到有幾個人排隊,一人限3盒。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

回覆樓主:

https://www.facebook.com/104395902937966/posts/5119756751401831/

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

男爵府

回覆 moonlight9198 的帖子

政府現時認可的只有3種:
港府認可的三間快速測試供應商質素良好,包括相達生物科技(INDICAID)、羅氏(ROCHE)及雅培(Panbio)

瑪瑙宮

OhOh 發表於 22-2-17 11:19
回覆 moonlight9198 的帖子

政府現時認可的只有3種:

好快市面有好多牌子測試劑出現,而家好多廠商都趕工生產。

子爵府

andyng883 發表於 22-2-13 15:37
應該跟上次口罩

重來都冇收過政府口罩,之前家人都以為係寄失咗

首頁

尾頁

跳至