自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 feifei_baby 的帖子

咦... 我睇過兩三個菲律賓,口音都可以,但其實未真係試,南非果啲真係麻麻...
英籍當然係好好,其實唔算好貴,現在請了一位,但上課時間在旁晚,小朋友很難集中精神。

大宅

daijuju 發表於 22-4-8 17:05
唔知係咪AT收好多佣,啲價錢越來越貴,特價先會再買package。而家用返本地老師zoom,仲平(中英普都係)。 ...

係跟開的老師越來越貴? 如果keep住轉老師係咪就唔會加價?其實係老師加價定AT加價?

珍珠宮

pandc 發表於 22-4-8 17:35
係跟開的老師越來越貴? 如果keep住轉老師係咪就唔會加價?其實係老師加價定AT加價?
...

其實搵到啱就會用開果個,唔想轉來轉去,因為一開始都試咗幾個先定下來。但加太多就唔續了。比如中文我本地搵先170/小時,AT要成250-290/50min。太貴。兩者質素差不多我當然唔用AT。我覺得可能AT加價吧。因為AT幾個老師都漲價。等下次特價先買,如果仲有需要。

大宅

2024年龍年勳章

pandc 發表於 22-4-8 17:35
...

AT加價,愈多人Book嘅老師AT食佣食得更多,我個老師由初時幾十蚊堂加到差不多$150,而且難book,老師話我知AT比佢嘅錢無多過,但佢D堂愈來愈貴,都有家長同佢反映,所以佢AT外自己再收生,都係幾十蚊堂50分鐘,我轉咗私補,無再去AT

複式洋房

有人要推薦碼的話,請PM 我,我仲有兩個 quota

首頁

尾頁

跳至